Pavaldinys žemės ūkio ministrą apskundė teismui ir prašo priteisti 20 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

PAVALDINYS ŽEMĖS ŪKIO MINISTRĄ APSKUNDĖ TEISMUI IR PRAŠO PRITEISTI 20 TŪKST. EURŲ

  • 5

Žemės ūkio ministrui pavaldus Nacionalinės mokėjimo agentūros vadovas Aleksandras Muzikevičius kreipėsi į teismą dėl esą iš Kęstučio Navicko patiriamo mobingo ir prašo jam priteisti 20 tūkst. eurų, skelbia delfi.lt.

Teismas nutarė priimti pareiškėjo A. Muzikevičiaus skundą. Be to, teismo sprendimu, į bylos procesą suinteresuotu asmeniu įtraukta Lietuvos valstybė, atstovaujama Žemės ūkio ministerijos (ŽŪM). Ši nutartis yra neskundžiama.

Vilniaus apygardos administracinio teismo atstovas Audrius Kutrevičius portalui delfi.lt teigė, kad yra dvi pareiškėjo A. Muzikevičiaus bylos: rugsėjo 27 d. priimtas pareiškėjo skundas, kuriame prašoma nutraukti atsakovo žemės ūkio ministro K. Navicko psichologinio smurto veiksmus ir priteisti iš ministro ir valstybės, atstovaujamos Žemės ūkio ministerijos, 20 tūkst. eurų neturtinę žalą, o kita – rugsėjo 22 d. priimtas pareiškėjo skundas, kuriame jis prašo panaikinti 2022 m. rugpjūčio 18 d. ŽŪ ministro įsakymą dėl tarnybinės nuobaudos (pastabos) skyrimo ir priteisti 5 tūkst. eurų neturtinės žalos atlyginimo.

„Abiejose bylose skundai išsiųsti atsakovams, kad šie pateiktų atsiliepimus. Posėdžių datos nėra paskirtos, nes dar negauti atsiliepimai į skundus“, – teigė A. Kutrevičius.

ŽŪM atstovai nurodė nenorintys vertinti situacijos, kol vyksta teisminis procesas. 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Che,che,che...

Tam to-20, esi valstybės parazitas graužiantis visų sukurtas vertybes, ir pačiam būti pašalpiniu būtų garbė.

to>20

pašalpini, džiaukis gaunama pašalpa ir neamsėk, nes ir tos negausi, kadangi matosi kas esi, kai sakinio nesugebi be klaidų parašyti, reikėjo mokytis ir profesiją įsigyti, nereikėtų dabar kitų uždirbamų pinigų skaičiuoti

20 k

cia daugiavaike seima visus metus pragyventu... nu bet nieko tokio ukrainai pinigu yra atsiras i ieskiniuj padengt...metai is metu tiepatys ir tiepatys vadovauja...i susivaizdina per laika sureiksmina ...nu tipo nepakeiciami... i paskuj kaip povai pavasari tokie issipute apie pavaldines pakirmijusiu sparnu ratus brezia.... jei dirbt neina, negali susikalbet tai gesint kontora visa...isformuot i paleist be iseitiniu...specialistai ble...i tegu varo i kaima runkeliu raut
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS