Premjeras: P. Gylio kandidatūra atmesta nesulaukus specialiųjų tarnybų pažymų | KaunoDiena.lt

PREMJERAS: P. GYLIO KANDIDATŪRA ATMESTA NESULAUKUS SPECIALIŲJŲ TARNYBŲ PAŽYMŲ

  • 3

Premjeras Algirdas Butkevičius sako, kad parlamentaro Povilo Gylio kandidatūra į vidaus reikalų ministrus atmesta nesulaukus specialiųjų tarnybų išvadų dėl jo tinkamumo šioms pareigoms.

„Ne, dar negavau iš teisėsaugos institucijų informacijos“, - pirmadienį žurnalistams sakė premjeras.

Anksčiau pirmadienį pranešimu spaudai premjeras pranešė, kad neteiks koalicijos partnerių „tvarkiečių“ pasiūlyto parlamentaro Povilo Gylio į vidaus reikalų ministrus.

A.Butkevičius aiškino, kad praėjusią savaitę palankiai atsiliepęs apie P.Gylį neturėjo omeny pritarimo jo skyrimui į ministrus.

„Tokio sprendimo, kad jisai bus patvirtintas ministru, nebuvo ir niekas jokios nuomonės nepakeitė (...). Kai buvo pateikta P.Gylio kandidatūra, aš pasakiau, kad kaip žmogui jam priekaištų nėra, bet mes paprašėme, kad vis dėlto jisai įvertintų atsakingiau ypač jo pasisakymus rinkiminės kampanijos metu prieš teisėsaugos institucijas“, - dėstė premjeras.

Jis taip pat patvirtino iš „Tvarkos ir teisingumo“ gavęs naujas tris kandidatūras į vidaus reikalų ministro postą.

„Aš kandidatų sąrašą gavau, tai yra trys kandidatai pasiūlyti dabar. Tikrai pavardžių neatskleisiu, pavardes galėsiu įvardinti vieną arba visų trijų kandidatų tada, kada bus pasirašytas dekretas dėl vidaus reikalų ministro S.Skvernelio atleidimo“, - aiškino premjeras.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

V L A D A S R.

neabejoju ,kad butu paklibintas pedofilu klanas...bailiai....

ZALGRYBYS

BUTU ZIRKAS JEIGU BUTKEVIS BUTU ISRINKES GYLI KURIS EJO I SEIMA SU PEDOFILU PARTYJA PRIESAKIJE VENSKIENE NET JI PATI YRA PRISIPAZINUSI,KAD C-I-U-L-P-E KEDZIUI PIMPIKA

Rimas

Vyksta pilietinė iniciatyva surinkti 50000 piliečių parašų, kad būtų atšauktos Seimo 2015 lapkričio mėn. priimtos užsieniečių teisinės padėties įstatymo pataisos, kurios atveria mūsų valstybės sienas nelegalams iš trečiųjų šalių. Pasirašyti galima iki balandžio 9d. w w w . b 3 g . l t YOUTUBE: Aldėkime, lalėkime, kol neužčiauptos mūsų kakarinės! w w w . youtube .com/watch?v=V1Yc0vhQT9M

SUSIJUSIOS NAUJIENOS