Premjerė apie kritiką Vyriausybei dėl komunikacijos: penkis mėnesius daugiau nieko ir nesiaiškinu | KaunoDiena.lt

PREMJERĖ APIE KRITIKĄ VYRIAUSYBEI DĖL KOMUNIKACIJOS: PENKIS MĖNESIUS DAUGIAU NIEKO IR NESIAIŠKINU

  • 7

Kritika dėl neva prastos komunikacijos Vyriausybei išsakoma nuo pat kadencijos pradžios, tvirtina premjerė Ingrida Šimonytė, tačiau, jos nuomone, visiems bet kuriuo atveju įtikti nepavyks. Todėl ministrė pirmininkė nesiima vertinti, ką Vyriausybei reikėtų tobulinti, viešinant su pandemijos valdymu susijusias žinutes visuomenei.

„Nepykit, bet aš penkis mėnesius daugiau nieko nesiaiškinu, tik kaip apie komunikavimą. Tai apie komunikavimą turbūt mes visi turėsime savo nuomonę. Visada kažkam jo bus per daug, kažkam – per mažai ar ne į tą pusę, ar ne laiku ir ne vietoje“, – žurnalistams po Valdo Adamkaus vardo salės Rytų Europos studijų centre atidarymo sakė I. Šimonytė.

Ketvirtadienį Vyriausybei kritikos pažėrė opozicinės Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) frakcijos Seimo nariai, kurie tvirtino, kad nesuderinta valdžios atstovų komunikacija ir skirtingų žinučių siuntimas sukuria neapibrėžtumo ir nepasitikėjimo atmosferą visuomenėje.

Kaip vieną iš pavyzdžių socialdemokratai pateikė trečiadienį ryte ekonomikos ir inovacijų ministrės Aušrinės Armonaitės išsakytą pažadą, kad nuo birželio 12 d. bus leista dirbti visiems prekybos centrams, tačiau I. Šimonytės vadovaujamas Ministrų Kabinetas tą pačią dieną šį pasiūlymą atidėjo.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

B

Šia ne vyriausybė kaškokia pajoka iš valsyybės

G

Dabar turim beprošių bandą

As

Duokit mum ramiai gyventi gyvuliukai per velykas..sedejo garde.ir susirgo daug cia gasdinimas.zmoniu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS