Premjero komandoje – T. Beržinskas, A. Pikžirnis, U. Kaunaitė | KaunoDiena.lt

PREMJERO KOMANDOJE – T. BERŽINSKAS, A. PIKŽIRNIS, U. KAUNAITĖ

  • 0

Premjeras Saulius Skvernelis dirbti į savo komandą patarėjais pakvietė Tomą Beržinską, Arnoldą Pikžirnį ir Unę Kaunaitę.

Kaip BNS informavo premjero spaudos tarnyba, patarėjai dirbti pradeda nuo trečiadienio.

U.Kaunaitė patarinės S.Skverneliui švietimo ir mokslo, T.Beržinskas - viešųjų ryšių, A.Pikžirnis - vidaus politikos klausimais. Pastarieji du patarėjai jau dirbo su S.Skverneliu praėjusioje kadencijoje šiam ėjus vidaus reikalų ministro pareigas.

T.Beržinskas buvo patarėjas viešiesiems ryšiams ir komunikacijai, A.Pikžirnis - migracijos politikos, civilinės saugos, smurto artimoje aplinkoje ir narkotinių medžiagų vartojimo prevencijos klausimais.

T.Beržinskas, baigęs lietuvių filologiją Šiaulių universitete, dešimtmetį dirbo regioninėje ir nacionalinėje žiniasklaidoje, jis viešųjų ryšių klausimais yra patarinėjęs ir kitiems politikams - tuometiniams aplinkos ministrui Gediminui Kazlauskui, Seimo pirmininkui Vydui Gedvilui.

A.Pikžirnis yra įgijęs Europos Studijų, Geopolitikos mokslų magistro išsilavinimą Londono Karališkajame koledže, prieš tai studijavo Mastrichto universitete. Jis dirbo agentūroje „Investuok Lietuvoje“, „ programoje „Kurk Lietuvai“, vykdė projektus Švietimo ir mokslo bei Vidaus reikalų ministerijose.

U.Kaunaitė yra baigusi švietimo magistrantūros mokslus Jungtinės Karalystės Kembridžo universitete, prieš tai  Škotijoje įgijo psichologijos ir socialinės antropologijos bakalaurą. Ji, kaip ir A.Pikžirnis, dirbo „Investuok Lietuvoje“ ir „Kurk Lietuvai“, vykdė projektus Švietimo ir mokslo bei Vidaus ministerijose. U.Kaunaitė yra aktyvi visuomenininkė, trijų knygų autorė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS