Prezidentas G. Nausėda nutraukė saviizoliaciją | KaunoDiena.lt

PREZIDENTAS G. NAUSĖDA NUTRAUKĖ SAVIIZOLIACIJĄ

  • 20

Prezidentas Gitanas Nausėda su šeima nutraukė laikiną saviizoliaciją paaiškėjus, kad kontaktų su koronavirusu užsikrėtusiu asmeniu turėjęs prezidento kanceliarijos darbuotojas neserga COVID-19.

Informacija apie neigiamą COVID-19 testo rezultatą gauta šeštadienį vakare, pranešė prezidento komunikacijos grupė.

Dauguma prezidento kanceliarijos darbuotojų pirmadienį grįš į savo darbo vietas, kurios dar penktadienį buvo dezinfekuotos. Kontaktų su užsikrėtusiu asmeniu turėjęs darbuotojas darbą iki rugpjūčio 17 dienos tęs nuotoliniu būdu.

Atsižvelgiant į blogėjančią epidemiologinę situaciją šalyje, nuo savaitės pradžios prezidento kanceliarijoje pradedamos taikyti papildomos apsaugos priemonės. Bus atnaujinti visų į Prezidento rūmus atvykstančių darbuotojų, svečių ir lankytojų kūno temperatūros matavimai.

Visi prezidento kanceliarijos lankytojai ir svečiai nuo šiol privalės dėvėti veido kaukes. Taip pat nustatyta, kad prezidento kanceliarijos darbuotojai kaukes privalo dėvėti, kai susitikime dalyvauja nors vienas lankytojas ar svečias, taip pat vidiniuose susitikimuose, kai nėra išlaikomas 2 metrų atstumas, ir dalyvaujant susitikimuose kitose institucijose.

Nuo pirmadienio prezidento kanceliarijos darbuotojams galioja rekomendacija susitikimus, esant tokiai galimybei, organizuoti nuotoliniu būdu.

Gairės: Gitanas Nausėda, COVID-19 saviizoliacija, koronavirusas, Koronavirusas Lietuvoje, Prezidentūra, darbuotojai
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Ugnė

Taip, draugai - prezidentai, kabutėse aišku, iš tarybinių laikų. Pabandykit tvarkyti savo kailį, ne prezidento. Jis kaip nors susitvarkys. Ir koks didelis AČIŪ DIEVUI, kad nėra pas mus tų 500 prezidentų, kaip ten Kas pageidavo. Ir tikrai niekas nedraudžia niekam asmeniškai tobulėti, ir tuo pačiu prie progos padėti ir kitiems... Ar ne? Tai kuo Tamstos padėjot?... Nu viruso toj vietoj tikrai nereikėjo! Ir burnojimo irgi.

Ona

Gi nuostolis- už nedarbingumo pažymą nedaug gautų eurų :)

Anonimas

Pilieciai, NESILAIKYKIT jokios saviizoliacijos. Darykit kaip prezidentas. Uzsimane, deda skersa ant visu. Jis toks pat pilietis runkelys kaip ir visa liaudis. NEGALI buti jam jokiu isimciu. NESILAIKYKIT SAVIIZOLIACIJOS.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS