Prezidento ir premjerės susitikimas dėl besitraukiančio švietimo ministro – trečiadienį | KaunoDiena.lt

PREZIDENTO IR PREMJERĖS SUSITIKIMAS DĖL BESITRAUKIANČIO ŠVIETIMO MINISTRO – TREČIADIENĮ

  • 9

Prezidentas Gitanas Nausėda ir premjerė Ingrida Šimonytė trečiadienį susitiks aptarti padėties dėl atsistatydinančio švietimo ministro Gintauto Jakšto.

Susitikimas vyks Prezidentūroje 10 valandą.

G. Jakštas antradienį paskelbė apie atsistatydinimą aiškindamas jį nesutarimais Vyriausybėje dėl to, kaip turėtų būti sprendžiamos per tarpinius vienuoliktokų patikrinimus kilusios problemos.

Besitraukiantis švietimo, mokslo ir sporto ministras tvirtino, kad jo netenkina premjerės komandos darbo kultūra sprendžiant problemas švietimo srityje, be to, jam ne kartą teko prisiimti atsakomybę už sprendimus, kurių nepriėmė.

Lietuvoje ministrus skiria prezidentas premjero teikimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Vilnietis

BUTINA PRIE VRK RINKTIS TAUTAI IŠREIKALAUTI KAD EITU LAUK UŽ PASITYČIOJIMA IŠ LIETUVOS RINKĖJU TAI ŠAIKA VEIKENTI PRIEŠ LIETUVOS KONSTYTUCIJA

JONAS

Ka jie susitike svarstys juk neapsimeskit idijotais nes tokie ir esate O tie du išsišiepia vaidina kad pykstasi o faktas abu jankiu pakištukai ir nėra jokios vyriausybės ministrai išsilaksto iš skestančio laivo seimunai kalėjime sėdi like seime vagia prie ko tik pripuola Likusi tik šaika kuri PAŽEIDINEJA ISTATYMUS IR KONSTYTUCIJA tiesiog ruošia antras turas šimonė ir nausėda arba vėgėlė teisingai ger Vaitkus sako kad dabar mums šansas but laisviem arba leisti nausėdai ir pišui lietuva padaryti paligonu jankiam

DU LIETUVOS NAIKINTOJAI

Nesuprantu Lietuvos piliečių...Kokiame dugne jie turėtų atsidurti, kad nei tokie ministrai, nei tokie prezidentai per patrankos šūvį nepriartėtų prie valdžios. Kai pamatai reitingus...bloga darosi...Čia, anot dar protaujančių piliečių, tik karas juos sutramdys. Išlakstys patys kaip žiurkės iš skęstančio laivo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS