Prie Liberalų sąjūdžio jungiasi irkluotojas J. Šuklinas su komanda | KaunoDiena.lt

PRIE LIBERALŲ SĄJŪDŽIO JUNGIASI IRKLUOTOJAS J. ŠUKLINAS SU KOMANDA

  • 8

Prie Liberalų sąjūdžio jungiasi daugkartinis pasaulio ir Europos čempionatų prizininkas, irkluotojas Jevgenijus Šuklinas.

„Liberalai stiprėja! Prie mūsų jungiasi keliasdešimt visaginiečių su J. Šuklinu priešakyje. Prieš septynerius metus Visagine susibūrę į komandą, šiandien jie nutarė tapti Liberalų sąjūdžio dalimi“, – feisbuke antradienį paskelbė Liberalų sąjūdžio vadovė, Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen.

V. Čmilytė-Nielsen pažymi, kad J. Šuklinas su bendraminčiais Visagino taryboje turi didžiausią frakciją, savivaldoje dirba jau antrą kadenciją.

„Politikos naujokais jų niekaip nepavadinsi. Džiugu, kad naujoms politinėms galimybėms realizuoti visaginiečiai renkasi liberalus“, – sako V. Čmilytė-Nielsen.

J. Šuklinas savivaldybių tarybų rinkimuose 2019 metais vedė rinkimų komitetą „Visaginas – tai mes“ ir taryboje laimėjo šešias vietas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

LIBERALAI GAUDO GARSENYBES...

Galvoja, kad tai pakels jų reitingus. Turite seime Alekną...Jis ir po šiai dienai nežino - ką reikia dirbti...Liberalai atveda dar vieną, kuris darys ekperimentus ant Lietuvos piliečių. Tokių, kurie ateina MOKYTIS dirbti turime šiandien pilną seimą, Kiekvienas žmogus turėtų dirbti tai - KĄ JIS JAU MOKA DARYTI. Seimas - ne pradinė mokykla.

Taip toliau

Matyt Žirinovskio Rusijos liberalų partija gerai sponsoriauja Visagino bendrapartiečius ir Čmilytę su Gentvilu.

Cha cha

Visi Lietuvos rusai ir vainikai veinykitės.Liberalų partija jums atvira.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS