R. Žemaitaičio padėjėja teisiama už apgaule įgytą ES paramą, bet politikui ji – nekalta | KaunoDiena.lt

R. ŽEMAITAIČIO PADĖJĖJA TEISIAMA UŽ APGAULE ĮGYTĄ ES PARAMĄ, BET POLITIKUI JI – NEKALTA

  • 14

Lietuvos regionų frakcijoje Seime dirbančio Remigijaus Žemaitaičio padėjėja Ingrida Montvidaitė teisiama už dokumentų klastojimą ir apgaule įgytą Europos Sąjungos paramą, antradienį pranešė naujienų portalas 15min.lt.

Generalinė prokuratūra informavo, kad I. Montvidaitei kaltinimai pareikšti pagal du Baudžiamojo kodekso straipsnius: dėl dokumento klastojimo ir dėl kreditinio sukčiavimo.

Pati R. Žemaitaičio padėjėja portalą patikino, kad ji ES paramos tikrai neketino gauti, o tik teikia paraiškų ES paramai gauti rengimo paslaugą. Ji sako negalėjusi patikrinti, ar ūkininko pateikta informacija yra teisinga.

R.Žemaitaitis taip pat nemato savo padėjėjos kaltės – jis taip pat pabrėžė, kad paraišką paramai gauti I.Montvidaitė pateikė pati gavusi suklastotus dokumentus.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

slykstu

Labai taikliai pasakyta koks parlamentaras tokia ir padejeja Mano nuomone del sios AFEROS instruktaza pravede ir pamatus paklojo Zemaitaitis Man labai idomu kaip rinkejai isrenka tokius i parlamenta

Tiesa

Faktas kad už pagalbą žemaičiui pakuteno lupytemis kai kuria jo vietą ir dabar gaus didele parama, juk į valdžią daug kas eina, kad prieiti prie dalujamu pinigų.

Klpd.

Koks Žemaitaitis tokie ir padėjėjai:D))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS