Rusijos ambasados Baltarusijoje „Twitter“ paskyroje – įžeidžianti žinutė G. Landsbergiui | KaunoDiena.lt

RUSIJOS AMBASADOS BALTARUSIJOJE „TWITTER“ PASKYROJE – ĮŽEIDŽIANTI ŽINUTĖ G. LANDSBERGIUI

  • 130

Penktadienio vakarą oficialus Rusijos ambasados Baltarusijoje puslapis tviteryje pasidalino užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio žinute, tačiau prie jos prirašė įžeidžiantį komentarą.

„#SmallDickEnergy“, – štai toks prierašas šeštadienį jau buvo ištrintas. Lietuviškai tai reiškia „mažo penio energija“.

Taip bus sureaguota į G. Landsbergio įrašą apie Rusijos ambasados Lietuvoje atstovui įteiktą notą.

Šeštadienį po pietų vėl buvo pasidalinta ta pačia G. Landsbergio žinute, tačiau prierašas šį kartą suraitytas šiek tiek kitoks: „#smalldipenergy or #smalldickenergy – the choice is yours (jūsų pasirinkimas, liet.)“.

„Twitter“ nuotr.

„Nesistebiu, kad nusikaltėliai naudoja kalėjimo žargoną“, – portalui 15min.lt šeštadienį sakė G. Landsbergio atstovė spaudai Vytautė Šmaižytė.

„Twitter“ nuotr.

Penktadienį užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis pranešė, kad solidarizuodamasi su Čekija Lietuva išsiunčia du rusų diplomatus.

„Šiandien, balandžio 23 dieną, į Lietuvos Užsienio reikalų ministeriją iškviestas Rusijos Federacijos Lietuvoje atstovas, jam buvo įteikta nota, skelbianti du Rusijos Federacijos darbuotojus už veiklą, nesuderinamą su diplomatų statusu, nepageidaujamais asmenis Lietuvoje, nurodant jiems išvykti iš Lietuvos per septynias dienas“, – pranešė ministras.

Anot jo, taip reiškiamas visiškas palaikymas Čekijai. Lietuvos ambasada Maskvoje pažadėjo pagalbą čekams, ten likus mažiai dirbančiųjų.

G. Landsbergis pabrėžė, kad sprendimas išsiųsti rusų diplomatus priimtas konsultuojantis su partneriais.

„Kiek esame informuoti, Latvija ir Estija nusprendė išsiųsti po vieną po diplomatine priedangą dirbusį žvalgybos darbuotoją“, – sakė jis.

Rusijos Valstybės Dūmos Tarptautinių reikalų komiteto pirmininkas Leonidas Sluckis penktadienį pareiškė, kad Maskvos atsakas į Lietuvos, Latvijos ir Estijos sprendimą išsiųsti rusų diplomatų bus „greitas ir proporcingas“.

Rašyti komentarą
Komentarai (130)

Anonimas

#SmallDickEnergy

Martynas

kas jis toks? tuscias neplautas Puodas.Zydai puola palestinecius savoje zemeje Jeruzaleje kuria aneksavo zydai.Vakar per CNN rode riauses.Yra suzeistu.Kode negini nepprotestuoji?Negauni nurodymu is Nato?Kas aneksavo lietuva dabar?JAV? Europos sajunga? KLAPCIUKU vyriausybe.

kam tokios diskusijos?

nueis pas urologą, yra tokie implantai, įsisiūs tokį ir galės demonstruotis viešai, pliažo sezonas juk čia pat, neišvengiamai teks viešai pasirodyti, nejaugi pelų maišelį ton vieton įsikiš? O jei sušlaps ir iškris tie pelai? Bus dar daugiau komentarų, juokelių, nuotraukų tos vietos kuri aptarinėjama. Manau, jo kaip ministro veikla kaip ir baigta, nes valstybei turi atstovauti nepriekaištingas, gražus, pajėgus, mandagus ir visa kita, o ne pajuokos subjektas. Juk kur tik bevažiuos, visi prašys parodyti tą mažuliuką, ne kitaip.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS