S. Gentvilo visuomeninė patarėja – Žaliųjų partijos pirmininkė I. Budraitė | KaunoDiena.lt

S. GENTVILO VISUOMENINĖ PATARĖJA – ŽALIŲJŲ PARTIJOS PIRMININKĖ I. BUDRAITĖ

  • 7

Aplinkos ministro Simono Gentvilo visuomenine patarėja dirbs Lietuvos žaliųjų partijos pirmininkė Ieva Budraitė, ketvirtadienį pranešė Aplinkos ministerija.

„Tiek globali klimato kaitos situacija, tiek Lietuvą drebinantys ekologiniai skandalai rodo viena – aplinkos apsauga per ilgai buvo vien sudėtine viešųjų ryšių dalimi. Ji turi tapti realiu prioritetu – valstybės, verslo, pavienių asmenų veikloje“, – ministerijos pranešime feisbuke sakė I. Budraitė.

Ji pernai Seimo rinkimuose siekė vietos parlamente Fabijoniškių vienmandatėje apygardoje.

I. Budraitė yra dirbusi projektų koordinatore Šeimos planavimo ir seksualinės sveikatos asociacijoje, anksčiau buvo Lietuvos žaliųjų partijos atsakingoji sekretorė, administracijos vadovė, partijos pirmininko pavaduotoja, taip pat vadovavo Žaliosios politikos institutui.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

ko

noret svogeriu poligone gyvename gerai kad ne rezervate dar bet aciu karobliui gal neives karines chuntos kaip vasingtono /teatre/?...

Tam Toks

apie ką jūs čia ? Ta visuomeninė patarėja nieko bendro su " valstiečiais " neturi , neskaitant to , kad prie " žaliųjų judėjimo " ištakų prisidėjo " valstietė" Vingrienė . Viskas . Toliau " žalieji " eina man keistu keliu , buvęs pirmininkas labai abejotinos reputacijos turtuolis , dabar " žalioji " patarinėja liberaliam , liko pasikviesti liberalų agronomą pranckietį ir iš " raudono " virtusi į " žalią " butkevičių ? :) Man gėda dėl tokių " žalių " ir jais nepasitikiu kaip ir liberalais .

Toks

faktas labai griauna valstiečių autoritetą. Liberalai kartu su konservatoriais visą laiką niekino ir tyčiojosi iš šios partijos ir nuolat sabotavo visus pasiųlymus bei iniciatyvas. Dabar visi galvos kad ir valstiečiai veidmainiai, kad neturi jokios savigarbos - patyliukais bendradarbiauja su didžiausiais politiniais šlykštonais katri juos apš..o
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS