S. Malinauskas rėžė V. Uspaskichui: prieš tokį parazitą kaip jūs, aš esu iki galo! | KaunoDiena.lt

S. MALINAUSKAS RĖŽĖ V. USPASKICHUI: PRIEŠ TOKĮ PARAZITĄ KAIP JŪS, AŠ ESU IKI GALO!

  • 21

Mitingas prieš skiepus ir galimybių pasą prie Seimo rugpjūtį virtęs riaušėmis, iki šiol yra aptariamas ne tik visuomenės bet ir analizuojamas teisėsaugos. Šis įvykis tapo didžiausia scena, į kurią nukrypo visos Lietuvos akys, o toje scenoje – ne tik eiliniai piliečiai, bet ir būrelis Seimo narių, kuriems gali grėsti apkalta už riaušių kurstymą.

Ketvirtadienio vakarą, 20 val., LNK televizijos laidoje „Bučiuoju. Rūta“ – aštri diskusija su mitinge ar riaušėse dalyvavusiais politikais. Kai kurie į tokius politikus kaip Petras Gražulis, Viktoras Uspaskichas ir kitus žiūri kaip į juokdarius, tačiau tinklaraštininkas Skirmantas Malinauskas negailės jiems karčių žodžių.

„Jie yra politinių partijų lyderiai, svarbūs žmonės, jų veiksmai turėtų būti vertinami pagal aukštesnę kartelę. Tačiau vietoje to, jie nusivylusių ir pavargusių nuo pandemijos Lietuvos žmonių jausmus išnaudoja savo politiniams tikslams, jie siekia patys patekti į valdžią. Jie yra parazitai. Aš nesu nei prieš vieną žmogų, kuris yra neskiepytas, bet prieš tokį parazitą kaip jūs aš esu iki pat galo!“ – asmeniškai V. Uspaskichui pastaruosius kirčius skyrė S. Malinauskas.

Studijoje viešėjęs Darbo partijos lyderis V. Uspaskichas S. Malinauskui kirto atgal. „Tu pats esi didžiausias parazitas! Tu pats suki uodegą, nė už vieną žodį nesugebėsi atsakyti teisme. Tu bailys ir melagis!“ – ketvirtadienio vakarą, 20 val. LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ kalbės europarlamentaras.

Laidoje dalyvavęs Seimo narys P. Gražulis, kuris, kaip paaiškėjo, sirgo koronavirusu, piktinosi, kad konkurentų specialiai yra daromas pajuokos objektu. Jis tikino turįs įrodymų, kad riaušės rugpjūtį, už kurias jam galėtų grėsti apkalta, buvo suorganizuotos specialiai. „Mes turime vaizdo įrašų, kuriuose matosi žmogus, kuris duoda nurodymus riaušininkams, kuris numeta jiems šakes. Įrašuose matosi ir specialiai paberti akmenys, kuriuos vėliau mėtė riaušininkai“, – pasakos Seimo narys ir aiškins, kad jis, atvirkščiai nei teigia jo kolegos, ne tik nekurstė riaušių, bet ir bandė nuraminti susirinkusią minią.

P. Gražulio padėjėjas, buvęs Seimo narys Naglis Puteikis laidoje atskleis tikruosius pastaruoju metu rengiamų mitingų tikslus ir priežastis. Esą skiepai ir galimybių pasas yra tik ledkalnio viršūnė, o tikros priežastys kur kas senesnės. „Mes nepatenkinti, kad jūs praleidžiate pabėgėlius. Antras dalykas, mes nepatenkinti, kad pasieniečių atlyginimas 800 eurų, o viršininkų – keli tūkstančiai. Mitingo esmė ir kas žmonėms nepatinka – jie nenori migrantų, jiems nepatinka migrantų išlaikymui skiriamos sumos, nepatinka didėjanti turtinė nelygybė. Tai ne tik galimybių pasas ir priverstinė vakcinacija“, – konservatorių atstovams aiškins N. Puteikis.

Paklaustas, ko mitinguose dalyvaujantys Seimo nariai siekia, N. Puteikis nevyniojo žodžių į vatą: „Taip, mes siekiame nuversti valdžią“. Paklaustas, kas laukia nuvertus valdžią, Naglis atviravo, kad pats save mato ministru pirmininku, o prezidentu matytų P. Gražulį.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Viktorai --siusk nax,,,,j

ta kandona dokianty malina...

WTF

Gal Viktariuko vandens dar pagerkit, nes niekaip neišblaivėjat, kad pamatyt kas per WTF tas žmogus yra. P.S. WTF - yra išmok googlint!

TERESA

LABAI NEGRAŽIAI MALINAUSKAS PASIĖLGĖ,TOKIAIS ŽODŽIAIS VADINTI VYRESNI ŽMOGU. TOKS JAUNAS,LABAI PIKTAS, DAR SĖDI SEIMĖ.JOKIOS PAGARBOS NETURI ,ŠLYKŠTU ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS