S. Skvernelis apie planus dėl tolesnės politinės karjeros praneš Naisiuose? | KaunoDiena.lt

S. SKVERNELIS APIE PLANUS DĖL TOLESNĖS POLITINĖS KARJEROS PRANEŠ NAISIUOSE?

Premjeras Saulius Skvernelis užsimena planuojantis savo sprendimą dėl tolesnės politinės karjeros pranešti penktadienį Naisiuose, kur organizuojamas Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) tarybos posėdis. Tai premjeras pareiškė trečiadienį Vyriausybėje vykusioje spaudos konferencijoje.

„Planuojame dalyvauti, planuojame turėti“, – žurnalistų paklaustas, ar LVŽS tarybos posėdyje bus galima tikėtis konkretesnių jo atsakymų, dėl dalyvavimo rudenį vyksiančiuose Seimo rinkimuose.

Kaip teigė LVŽS pirmininkas Ramūnas Karbauskis, penktadienį Naisių sporto salėje vyks jo vedamos partijos tarybos posėdis. Anot jo, posėdyje bus aptariama situacija valstybėje, pasirengimas artėjantiems Seimo rinkimams.

R. Karbauskis yra teigęs, kad jo vadovaujama partija S. Skvernelį norėtų matyti vedant Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos sąrašą Seimo rinkimuose.

Politiko teigimu, S. Skverneliui vesti partijos sąrašą būtų logiška, nes jo reitingas tarp „valstiečių“ yra aukščiausias.

Premjeras į tokią R. Karbauskio užuominą sureagavo teigdamas, kad pats dar nežino, ar apskritai liks politikoje. Visgi jis pabrėžė, kad nusprendęs tęsti politiko karjerą rinkimuose dalyvautų tik su LVŽS.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

Žmogus planuoja,o dievas planus koreguoja...Geriau jau neplanuotų.

kaunietis

Stiprybės ir sveikatos p.Premjere.Tauta tiki Jūsų pergale rinkimuose.Tikime ir valstiečių partijos pergale.Sėkmės Jums visiems.

...

KIEK jūs galit vergaut 'konservų' Trojos arkliui?.. :s
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS