S. Skvernelis ir A. Veryga buvo kviečiami į susitikimą Prezidentūroje, tačiau neatvyko | KaunoDiena.lt

S. SKVERNELIS IR A. VERYGA BUVO KVIEČIAMI Į SUSITIKIMĄ PREZIDENTŪROJE, TAČIAU NEATVYKO

Kadenciją baigiantis premjeras Saulius Skvernelis ir sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga buvo kviečiami į sekmadienį Prezidentūroje vykusį susitikimą su Sveikatos ekspertų taryba, tačiau jame nedalyvavo.

„Šią ekspertų tarybą normaliai planavome organizuoti ateinantį antradienį, bet dėl situacijos pablogėjimo sušaukėme šiandien, sekmadienį. Penktadienį kvietėme dalyvauti tiek paskirtąją premjerę Ingridą Šimonytę, tiek naująjį sveikatos apsaugos ministrą, tiek laikinąjį premjerą, tiek ir laikinąjį sveikatos apsaugos ministrą“, – žurnalistams sekmadienį sakė prezidento vyriausiasis patarėjas Simonas Krėpšta.

Išsamiau, kodėl S. Skvernelis ir A. Veryga nedalyvavo susitikime, Prezidentūra nekomentavo.

Susitikime nuotoliniu būdu taip pat dalyvavo paskirtoji premjerė I. Šimonytė, kandidatas į sveikatos apsaugos ministrus Arūnas Dulkys, sveikatos apsaugos viceministrė Kristina Garuolienė ir kadenciją baigiančio premjero S. Skvernelio patarėjas sveikatos klausimais Jonas Kairys.

Rašyti komentarą
Komentarai (34)

r

Kolhozniku pakalikams neidomu , kas dabar valdzioje . Jie mentui ir barygai rudaja islaizytu , net jei ten sudina butu.

Ar žinote, kas šiuo metu vald\ioje?

Taigi konservatoriai dar neatėjo valdžią. Ką čia šnekate! Valdžioje dar 2 savaites atsipūtęs Skvernelias su dar labiau atsipūtusiu Veryga. Na, o prezidentas kaip nė prie ko. Nieko jis nesugeba. Jokios kompetencijos.

tadas

Prisidirbo kaip vaikėzai ir - į krūmus...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS