S. Skvernelis: jei ryšiuosi tęsti politiko karjerą, tai tik su „valstiečiais“ | KaunoDiena.lt

S. SKVERNELIS: JEI RYŠIUOSI TĘSTI POLITIKO KARJERĄ, TAI TIK SU „VALSTIEČIAIS“

„Valstiečių“ lyderiui Ramūnui Karbauskiui antradienį užsiminus, kad nebeketina, kaip žadėjęs, trauktis iš „valstiečių“ frakcijos Seime seniūno bei Kultūros komiteto pirmininko pareigų, premjeras Saulius Skvernelis vis dar yra linkęs išlaikyti intrigą.

Nepaisant artėjančių rinkimų į Seimą, Vyriausybės vadovas teigia nenorįs atskleisti, ar pretenduos dar vienai kadencijai su „valstiečiais žaliaisiais“.

Visgi S. Skvernelis primena paties jau anksčiau deklaruotą ir R. Karbauskio vis primenamą poziciją, kad jei ryšis tęsti politiko karjerą, tai tik su „valstiečiais“.

„Jeigu bus mano politinis apsisprendimas – tai tik su „valstiečiais“, ir kito kelio nėra“, – sakė premjeras.

Jeigu bus mano politinis apsisprendimas – tai tik su „valstiečiais“, ir kito kelio nėra.

Pasak S. Skvernelio, valdančiųjų „valstiečių“ pasiūlymą dėl dalyvavimo rinkimų sąraše jis rimtai svarstytų.

„Dėl sąrašo nėra sprendimo. Jeigu mano paslaugos ir gebėjimai tenkina ir jei bus toks pasiūlymas – jis bus apsvarstytas, argumentai išsakyti ir priimtas sprendimas“, – po Vyriausybės posėdžio žurnalistams sakė premjeras.

Nepaisant to, kad viešajame diskurse rinkimų tema įgauna pagreitį, premjero teigimu, kol kas ne tai jam yra prioritetas.

„Patikėkite, tik jūs (žurnalistai – ELTA) primenate rinkimus, kad jie artėja. Yra kiti prioritetai“, – teigė S. Skvernelis.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Kandidato veidas be kaukės

"Nuo dievo koronės sukelto išgąsčio į kelnes pridėjusi lizinginė vyriausybė su karantininių kaukių šau priedanga yra nusiteikusi praskolinti mūsų valstybę dar 5 milijardais eurų, vyriausybės vardu suteikdama garantiją tai paskolai iš ES psiaudo centrinio banko (ECB) ir daugiausia tratindama tuos pinigus verslo rykliams šelpti. Iš esmės tą centriniam bankui nebudingą paskolą ECB pametėjo lizinginei vyriausybei per Lietuvos banką už pastarojo lojalumą ECB spredimui "Dėl laikinos specialiosios pandeminės pirkimo programos", pagal kurią po kovos su koronavirusu vėliavos priedanga iš esmės yra pratęsiamas 9-nių euro zonos šalių vyriausybių bevilyiškų trilijoninių slolų dengimas, taip pat visos euro zonos ir paties euro žlugimo grėsmės lokalizavimas emisiniais niekuo nepadengtais tuščiaviduriais pinigais. 0 tokio ECB "monkės biznio" pasekoje euro perkamosios galios nuosmukio bei indėlių nuvertėjimo ir skolų grąžinimo padarinius teks dengti eurą naudojančių šalių gyventojams iš savo kišenės."

...

Che: "S. Skvernelis: jei ryšiuosi tęsti politiko karjerą, tai tik su „valstiečiais“" - tau 'konservai' pažadėjo kad 'valstiečių' nebeliks, o tu... ESĄ, pagal Tautos pageidavimą - prie lovio vis vien liksi . :/

Jonis

Geresnio už Skvernelį premjero Lietuvoj nebuvo! Tik konservatoriai to nemato!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS