S. Skvernelis: opozicija valo kelią savo kandidatams | KaunoDiena.lt

S. SKVERNELIS: OPOZICIJA VALO KELIĄ SAVO KANDIDATAMS

Opozicinės partijos baiminasi premjero konkurencijos kitų metų gegužę vyksiančiuose rinkimuose į prezidento postą, todėl siekia diskredituoti premjerą, mano ministras pirmininkas Saulius Skvernelis.

„Matau, kas daroma Seimo pagrindinės opozicijos partijos ir jos satelitų, filialų - mažesnių dviejų politinių partijų. Yra atveriamas arba bandomas išvalyti kelias trims konservatorių kandidatams į prezidentus. Yra didžiulė baimė ir ta baimė pasireiškia tokiais desperatiškais veiksmais, kaip dabar paskutinėmis dienomis matote“, - Eltai sakė premjeras.

Paklausus premjero, kodėl tokie opozicijos veiksmai jam turėtų rūpėti, jei Vyriausybės vadovas visgi neplanuoja dalyvauti kovoje dėl vietos Daukanto aikštėje, S. Skvernelis kalbą kreipė opozicijos link.

„Tai gal jie (opozicija. - ELTA) nori išprovokuoti mane, kad aš pradėčiau kandidatuoti - bet aš jums savo poziciją jau esu pasakęs ir jos kol kas nekeičiu, - sakė ministras pirmininkas. - Matau, kad yra baimė, tai jeigu baimė yra, gal reikia pradėti galvoti ką nors.„

ELTA primena, kad antradienį premjeras atsisakė dalyvauti opozicijos sušauktame neeiliniame Seimo posėdyje, motyvuodamas tai iš anksto suplanuotu gamyklos atidarymu Marijampolėje. S. Skvernelis taip pat pažymėjo, kad opozicija jį įžeidinėja, žemina ir siekia interpeliacijos.

Rinkimai į prezidento postą vyks 2019 m. gegužę. Apklausose kol kas pirmauja pats save iškėlęs ekonomistas Gitanas Nausėda bei du Tėvynės sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) pirminiuose rinkimuose dalyvaujantys kandidatai - partijai nepriklausanti ekonomistė Ingrida Šimonytė ir diplomatas Vygaudas Ušackas.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Anarchistas

Koks gali būt prezidentas nuo daržovių, nuo runkelių? Prezidentas tik nuo konservatorių, tai kaip Dievo pasiųstas aniuolas Lietuvai.

zuikis

Na ten jūs nemokantys vaikus auklėti susirūpinkite kai išsirinksite milicninką į prezidentus tai žinokite,kad jūsų vaikai bus atimti taip kaip Garlevos mergaitė su didžiausia policijos įgula ir nežinosite kur atsidurs jūsų atžalos

Apgailėtina

Jau vien straipsnio pavadinimas rodo Skvernelio nekompetenciją,nesugebėjmą bent kiek oresniam pasirodyti.Nenoriu įžeisti policijos,bet Skvernelis jos nevertas-jis paprasčiausias netašytas mentas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS