S. Skvernelis: V. Sinkevičius būtų geriausias kandidatas vesti partiją į EP rinkimus | KaunoDiena.lt

S. SKVERNELIS: V. SINKEVIČIUS BŪTŲ GERIAUSIAS KANDIDATAS VESTI PARTIJĄ Į EP RINKIMUS

  • 6

Eurokomisaras Virginijus Sinkevičius būtų geriausias kandidatas vesti sąrašą į Europos Parlamento (EP) rinkimus, sako opozicinės Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ pirmininkas Saulius Skvernelis, tokį pasirinkimą siūlysiantis partijos tarybai šeštadienį.

„Tai nėra paslaptis, V. Sinkevičius apsisprendė grįžti į nacionalinę politiką, bent jau aš siūlysiu tarybos nariams, kad kandidatas vesti sąrašą į EP galėtų būti V. Sinevičius“, – ketvirtadienį interviu LRT televizijai sakė S. Skvernelis.

Jis pats patvirtino ketinantis vesti partiją į Seimo rinkimus.

Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ skyriai kandidatais į Europos Parlamentą iškėlė 23 politikus, tarp jų – eurokomisarą V. Sinkevičių. Jis su partijos lyderiu Sauliumi Skverneliu ir rinkimų štabo vadovu Luku Savicku surinko daugiausia balsų partijoje, ketvirtadienį pranešė partija.

Šio kandidatų sąrašo reitingavimas numatomas vasarį, o šeštadienį Kaune kandidatus į EP rinkimus bei kitus klausimus svarstys demokratų taryba.

Europos Parlamento rinkimai vyks birželio 9 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Blinda

Jokių naudingų Lietuvai darbų nenuveikė būdami seime ir vyriausybėje,ir dabar visi braunasi prie geresnio lovio,ponai gal pakaks,tauta ras kas ją atstovaus,ne pagal partijų sąrašus,o pagal asmenybę ir atliktus darbus.Ten reikia kad dirbtų ir kovotų už Lietuvos interesus,o dabar iki šiol Lietuvos europarlamentarai tik algą ėmė,o kieno interesus gynė,taip ir neaišku,tikrai ne Lietuvos Skvernelis ir kiti ,turi suprasti jie kaip politikai,yra mirę Lietuvos žmonėms,tai ungurių prisitaikantys visose politinėse sistemose ir santvarkoje.P.S. paimkime vien tik Linkevičių,sovietmečiu švarką plėšė komjaunimo sekretoriumi,o dabar visi žino ką dirba.Tokių dauguma.

Anonimas

mesti lauk tuos oziukus visus

klounai

tustybiu tustybes Valstybei ir Tautai ,viska daro tik sau !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS