Santaros klinikos: A. Adamkienės būklė gerėja, V. Adamkus dar bus gydomas ligoninėje | KaunoDiena.lt

SANTAROS KLINIKOS: A. ADAMKIENĖS BŪKLĖ GERĖJA, V. ADAMKUS DAR BUS GYDOMAS LIGONINĖJE

  • 13

Dėl naujų COVID-19 ligos simptomų kadenciją baigęs prezidentas Valdas Adamkus paguldytas į ligoninę, o jo sutuoktinės Almos Adamkienės būklė gerėja, informavo Vilniaus universitetinės ligoninės (VUL) Santaros klinikos.

„Prezidentas V. Adamkus rugsėjo pabaigoje pajuto peršalimo simptomus, dėl to buvo atliktas COVID ligą patvirtinantis testas. Ligos eiga buvo nesunki, tačiau šį savaitgalį prezidentas pajuto naujus simptomus, pasijuto blogiau“, – paskelbtame vaizdo įraše sakė klinikų Vidaus ligų centro vadovė Aušra Marcijonienė.

Anot jos, atlikus tam tikrus testus, šiuo metu 96-erių V. Adamkus gydomas ligoninėje.

„Dar kurį laiką planuojama gydyti Santaros klinikų infekcijos ligų skyriuje dėl naujai atsiradusių simptomų“, – sakė medikė.

LNK reportažas:

Santaros klinikų direktoriaus medicinai Valdo Pečeliūno teigimu, nuo rugsėjo 29-osios Santaros klinikose gydoma ir prezidento sutuoktinė, 93 metų A. Adamkienė.

Anot jo, iki šiol A. Adamkienė gydoma reanimacijoje, bet „stebima jos būklės gėrėjimo tendencija“.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

pasiūskit tą pedofilą

kur už vaikų tvirkinimą gavo bausme senukus prižiūrėti, tegul pasižiūri į savo darbo vaisius, iki kokio absurdo nuvarė Lietuvą visi tie parazitai

pastebejimas

ir kuom jie taip nusipelne,kad yra taip priziurimi ir gydomi,paprastas zmogelis i ligonine negali pakliuti kad ir kaip sunkiai sirgtum, medikai sako-dar paeini savom kojom,tai kokios ligonines dar nori? geda turetu buti taip piktinti zmones ir liaupsinti siuos nieko gero lietuvai nepadariusius asmenis,tegul jie buna sveiki ir laimingi niekas nepavydi,tik negarbinkim stabu,zurnaliugos nebeturi apie ka rasyti,jau net nebejuokinga o graudu!

Na

Maip adamkiene tai ziurek ir istrauks , ir priziuri , ir deda visas pastangas juk adamkiene .. ir amzius ir ... korona , na bet gi imanoma istraukt ... o kiek paprastu zmogeliu nesulauke tinkamo gydymo ir ateity nesulauks ... fu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS