Seimo rūmuose nebeliks su COVID-19 susijusių ribojimų | KaunoDiena.lt

SEIMO RŪMUOSE NEBELIKS SU COVID-19 SUSIJUSIŲ RIBOJIMŲ

Vyriausybei  nutarus  atšaukti dėl COVID-19 pandemijos paskelbtą valstybės lygio ekstremaliąją situaciją šalyje, Seimo rūmuose nebeliks su to susijusių ribojimų, tačiau turėtų išlikti tam tikros rekomendacijos.

Buvusių pandeminių ribojimų atšaukimui pritarė trečiadienį posėdžiavusi Seimo valdyba.

Seimo pirmininko pirmasis pavaduotojas Jurgis Razma pažymėjo, kad kovidas niekur nedings nuo paskelbtos datos, todėl rekomendacijos, pavyzdžiui, dėl dezinfekcinių skysčių, kaukių prie įėjimo turėtų išlikti. „Manau, kad neturėtų būti tokio visiško atsipalaidavimo, nes skaičiai susirgimų nėra nuliniai“,– sakė jis.

Seimo valdybos nariai domėjosi dėl nuotolinio darbo organizavimo Seimo kanceliarijoje. Atsakydamas į tai, Seimo kancleris Modestas Gelbūda užtikrino, kad nuotolinio darbo praktika išliks.

„Mes diskutuojame dėl jos laipsnio“,– sakė Seimo kancleris, pažymėjęs, kad moderniame pasaulyje nuotolinis arba virtualus  darbas jau egzistuoja senokai.

ELTA primena, kad Vyriausybė trečiadienį nutarė nuo gegužės 1 d. atšaukti dėl COVID-19 pandemijos paskelbtą valstybės lygio ekstremaliąją situaciją šalyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS