Ukrainos vadovui nepavyks atvykti į V. Adamkaus konferenciją Vilniuje | KaunoDiena.lt

UKRAINOS VADOVUI NEPAVYKS ATVYKTI Į V. ADAMKAUS KONFERENCIJĄ VILNIUJE

Gruzijos prezidentė Salomė Zurabišvili ir Moldovos premjerė Maia Sandu kitą savaitę atvyks į Lietuvą dalyvauti tradicinėje Valdo Adamkaus vardo konferencijoje, kurioje bus aptarti Europos ir JAV ryšiai bei Rytų politikos klausimai.

Į šį renginį taip pat buvo kviestas Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis, tačiau dėl įtemptos darbotvarkės jo renginyje nebus, BNS pranešė organizatoriai.

Konferencija vyks rugpjūčio 22-23 dienomis. Ją pasveikins prezidentas Gitanas Nausėda, renginyje apsilankys politikai, diplomatai ir analitikai iš JAV, Vokietijos, Lenkijos, Ukrainos, Rumunijos ir Latvijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

...

Ką gali domint šlepečių konferencija?..

Kęstui

Tai iš kokio ,,rojaus" tamsta čirški, jei Lietuvoje ,,gyventi neįmanoma"?

Dieve, Dieve, senis Kęstas visai nukvako

Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS