Ministrė V. Baltraitienė nemoka rašyti be klaidų? | KaunoDiena.lt

MINISTRĖ V. BALTRAITIENĖ NEMOKA RAŠYTI BE KLAIDŲ?

  • 7

Žemės ūkio ministrei Virginijai Baltraitienei, kuriai pastaruoju metu tenka raudonuoti dėl vakarienės su medžiokle, tikrus ragus įtaisė jos pačios ar jos komandos narių nekompetencija.

Ketvirtadienį socialinius tinklus apskriejo V. Baltraitienės rinkimų plakatas, kabantis Kėdainiuose. „Pasirinkimas Nr. 1. Virginija Baltraitienė. Darbai. Patirtis. Konpetencija”, – skelbia milžiniška afiša.

Gerus politikės užmojus pajuokai išstatė klaida – vietoje m įrašyta n raidė. Žinoma, internautai nepraleido progos pašmaikštauti – esą, plakate trūksta ketvirto svarbaus žodžio „Entelektas“ ir kitą kadenciją politikė galės drąsiai nuo žagrės peršokti į Švietimo ir mokslo ministrės sostą. „Pasiklydo tarp trijų pušų“, „Garantuotai „medžioklė“, „Milius“, „cepelinai“ būtų užrašyta teisingai“, „Per kiek žmonių praeina tekstas, kol jis virsta plakatu, ir niekas neturi KoNpetencijos pamatyti klaidų?! Tai ne klaida, tai – aplaidumas“, „Matyt, iš rusų kalbos versta“, – neatsistebėjo internautai.

Tiesa, būta ir įtarimų, kad ministrę pakišo kitokių politinių pažiūrų reklamos agentūra ar grėblį permetė kariuomenės virtuvės rakandų pirkėjai.  Atskiros temos vertas ir prisiminimas, kad sutikusi užimti ministrės postą V. Baltraitienė deklaravo: „Man svarbiausia skaidrumas ir kompetencija“.

Lietuvos politikų rinkiminis plakatas su klaidomis – jokia naujiena. Vien ko verta pernykštė „pažiba“ – Jono Pinskaus skrajutės „Už rįžtingą Vilnių!“. Pasinaudoti tuo tąsyk netruko oponentai, išplatinę ironizuojantį šūkį „Už raštingą Vilnių!“.

Facebook nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

nell

Negražu ir gėda....

niekas

nebalsuos už juos tegu nesitiki tiekpridarė nesąmonių per pusę kadencijos kiek būtų pridariusi per visą kadenciją

darbo parcija

ten visi raštingi,- "konstitutitutituti, konpetencija..."ir tt.:DD
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS