V. Čmilytė-Nielsen dėl kritikos galimybių pasui: dabar ne laikas atsisakyti, iki šiol pasiteisino | KaunoDiena.lt

V. ČMILYTĖ-NIELSEN DĖL KRITIKOS GALIMYBIŲ PASUI: DABAR NE LAIKAS ATSISAKYTI, IKI ŠIOL PASITEISINO

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen sureagavo į Prezidentūros išsakytą kritiką, kad galimybių pasas nebeatitinka omikrono atmainos sukurtų realijų, todėl privalo būti peržiūrėtas. Parlamento vadovė akcentuoja, kad šalyje plintant omikrono atmainai ir sparčiai augant užsikrėtimų COVID-19 liga skaičiui ne laikas svarstyti apie šios priemonės atsisakymą.

„Aš manau, kad visos priemonės, kurios skatina žmones būti atsakingus, skiepytis, saugoti save ir kitus, yra svarbios. Ir šiandien mes, matyt, tikrai neturėtume pamiršti, kad esame omikrono bangos jau sūkuryje, galima sakyti“, – žurnalistams Seime teigė V. Čmilytė-Nielsen.

„Situacija jau artimiausiomis savaitėmis, matyt, eis to link, kad susirgimų skaičius bus vis didesnis, todėl tikrai dabar nėra laikas kažkokiems chaotiškiems veiksmams ir atsisakymams tų priemonių, kurios iki šiol pasiteisino“, – taip pat pažymėjo ji.

ELTA primena, kad vyriausioji prezidento patarėja ekonominės ir socialinės politikos klausimais Irena Segalovičienė „Žinių radijui“ antradienį teigė, kad galimybių pasas nebeatitinka omikrono atmainos sukurtų realijų, todėl privalo būti peržiūrėtas.

Anot I. Segalovičienės, galimybių pasas turėjo būti skirtas pandemijos valdymui, tačiau tapo politiniu spaudimu gyventojams vakcinuotis.

Rašyti komentarą
Komentarai (42)

Taigi gerbiamieji

Galimybiu pasas tikrai pasiteisino. Nuo jo ivedimo kas menesi nauji susirgimai auga jau ne tukstanciais bet desimtimis tukstanciu. Pasiekimas ryskus jei jau beveik po tukstanti kasdien nauju susirgusiu ir pasiekta 12 tukstanciu dar nepabaiga.Zmones krenta pakelese, laiptinese ir visose kitose vietose ir tai tik pradzia. Gydytojai nepasiekiami, nes skiepijomes gi savo noru niekieno neverciami norejome but nemirtingais tad ir gauname ka nusipelnome.

Kirminas

Na kaip ir matosi partinė mokykla sakyti ką liepė Partiją.Nežiųrint kad tai melas ir nesamonė.Kam tarnauji kaip ir aišku tik kiek ilgai tai tęsis.

nuomonė

Viskam nelaikas , Čmil vis kinkuoja galvą ir varto akis .Bet dabar tikras laikas jai nešdintis iš kur atėjo ..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS