V. Pranckietis nebedalyvautų rinkimuose su R. Karbauskio valdomais „valstiečiais“ | KaunoDiena.lt

V. PRANCKIETIS NEBEDALYVAUTŲ RINKIMUOSE SU R. KARBAUSKIO VALDOMAIS „VALSTIEČIAIS“

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis sako, kad kitų metų Seimo rinkimuose nedalyvautų su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, jeigu partijos lyderis Ramūnas Karbauskis toliau liktų šiose pareigose.

„Manau, kad su „valstiečiais“ be Karbauskio“, – penktadienį naujienų portalo 15min.lt vaizdo konferencijoje sakė V. Pranckietis, paklaustas, su kuria politine jėga dalyvautų rinkimuose.

„Jeigu jis ves partiją į rinkimus, partijai nekvepia niekuo geru“, – pridūrė jis.

Apkaltinęs R. Karbauskį autoritariniais valdymo metodais, Seimo pirmininkas paragino jį pasitraukti iš partijos pirmininkų.

Tai V. Pranckietis padarė aiškėjant, kad derybose dėl valdančiosios koalicijos R. Karbauskis sutarė su Lietuvos socialdemokratų darbo partija perduoti jai Seimo pirmininko pareigybę.

Jeigu jis ves partiją į rinkimus, partijai nekvepia niekuo geru.

Parlamento vadovas atsistatydinti atsisako, nes teigia nenorintis tenkinti asmeninių R. Karbauskio užgaidų.

R. Karbauskis perspėjo, kad nepavykus pakeisti Seimo pirmininko, susidariusi krizė gali privesti iki pirmalaikių parlamento rinkimų.

Tuo metu V. Pranckietis pareiškė, kad pirmalaikių rinkimų nebus.

„Karbauskis neturi nei teisės, nei pareigos, nei galimybių tiek įsiūbuoti laivą čia, Lietuvoje, kad nuo jo įnorių priklausytų, bus išankstiniai rinkimai, ar nebus išankstiniai rinkimai“, – kalbėjo Seimo pirmininkas.

Dėl valdančiosios koalicijos derasi Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, Lietuvos socialdemokratų darbo partija bei „Tvarka ir teisingumas“. Šios politinės jėgos laukia prie daugumos prisijungiant ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos.

 

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

onute

Zinot didele rizika kitai partijai ji priimti juk kas nors nepatiks pridarys bedu tas pletkininkas ant zmoniu bendrapartieciu nemanau kad atsiras tokiu durniu prasideti su tuo nenuspejama tylia kiaule tok moka pasiknisti is pasalu o gal neapgalvojas

JONAS

Kam rasyti nesamones kas ji leistu ten roditis lik jis galetu dalyvauti pagarba valstieciam kad atsikrate pletkininko ir smeiziko

natalija TO JUZE

Tu Juze jau matyt sena tarka esi negali isigyti meiluzio tai pavydi Karbauskiui o zemiu nepavoge o nusipirko zmogus o ko tu neperki laisvai parduoda pasiteirauk pas gabrieli nupirksi uz 1eura kur kainuoja milijona o tas tavo padorus Pranskietis uz tavo pinigus kasdien du kartus i kauna vazineja drasi esiboba as Karbauskio vietoje tavo sikna patarkuociau uz toki vaginima drasi esi brude
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS