V. Pranckietis nepritaria idėjai, kad „valstiečiai“ trauktųsi pralaimėję rinkimus | KaunoDiena.lt

V. PRANCKIETIS NEPRITARIA IDĖJAI, KAD „VALSTIEČIAI“ TRAUKTŲSI PRALAIMĖJĘ RINKIMUS

  • 6

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis sako nepritariantis siūlymui, kad „valstiečiai“ trauktųsi iš valdžios, jei pralaimės prezidento ir Europos Parlamento rinkimus.

„Manau, kad mes esame įsipareigoję ilgesniam laikui, tai yra visai kadencijai. Prezidento ir Seimo rinkimai yra du skirtingi rinkimai“, – Žinių radijui trečiadienį sakė parlamento vadovas.

Valdančioji „valstiečių“ frakcija antradienį pritarė lyderio Ramūno Karbauskio planui trauktis iš valdžios rinkimų pralaimėjimo atveju.

R. Karbauskio teigimu, nesėkmė prezidento ir Europos Parlamento rinkimuose rodytų, jog „valstiečiai“ prarado visuomenės pasitikėjimą, todėl turėtų užleisti vietą konservatoriams.

V. Pranckiečio nuomone, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungai pirmalaikiai rinkimai būtų nenaudingi, nes rezultatai turbūt būtų prastesni nei 2016 metų rinkimuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

juk

aisku kokios jegos valdo padeti tai socsionmafija su /dedule/ bei magnute....

As

Ir tai viską pasako dėl ko eina į seima

Anonimas

valstieciai negali trauktis turi but iki galo kadensijos.mes juos isrinkome.jie nori mest viska nes aisku kad opozicija savo elgesiu davede juos iki to.ne is gero gyvenimo jie taip pasake
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS