V. Pranckietis sukritikavo prezidento patarėją: jo teiginiai – nekorektiški | KaunoDiena.lt

V. PRANCKIETIS SUKRITIKAVO PREZIDENTO PATARĖJĄ: JO TEIGINIAI – NEKOREKTIŠKI

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis nekorektiškais vadina prezidento Gitano Nausėdos vyriausiojo patarėjo Povilo Mačiulio antradienį deklaruotus teiginius, kad šalies vadovas kreips didelį dėmesį į tai, kas Seime palaikys ar nepalaikys jo pateiktus pasiūlymus ateinančių metų biudžetui.

„Turbūt ne visiškai korektiškai pasakyti tokie sakiniai, nes negali būti taip, kad pažiūrėsime ir pagrūmosime. Manau, kad prezidentas atras galimybę pasakyti tikrąją savo nuomonę“, – LRT radijui sakė V. Pranckietis.

Pasak jo, Seimo ir Prezidentūros kontaktai yra svarbūs, tačiau apie teikiamų siūlymų įgyvendinimą reikia kalbėtis.

„Kontaktas yra svarbus ir prezidento siūlymai yra labai svarbūs, bet mes visada turime kalbėti apie galimybes tuos norus įgyvendinti“, – kalbėjo V. Pranckietis.

Turbūt ne visiškai korektiškai pasakyti tokie sakiniai, nes negali būti taip, kad pažiūrėsime ir pagrūmosime. Manau, kad prezidentas atras galimybę pasakyti tikrąją savo nuomonę.

ELTA primena, kad P. Mačiulis antradienį „Žinių radijui“ sakė, kad prezidentas atkreips dėmesį į tai, ar jo siūlymus Seime palaikys politikai. Jo teigimu, tai prezidentui gali turėti įtakos bendraujant su politinėmis partijomis po ateinančių parlamento rinkimų.

„Manau, prezidentas labai kreips didelį dėmesį į tai, kas palaiko tas idėjas, kas nepalaiko“, – „Žinių radijui“ sakė P. Mačiulis. Prezidento patarėjas pridūrė, kad jei rezultatas G. Nausėdos teiktų pasiūlymų atžvilgiu Seime bus pozityvus, gali užsimegzti ir glaudesni kontaktai.

„Jeigu pavyks pasiekti gerą rezultatą prezidento iškeltoms idėjoms, manau, kad gali užsimegzti ir tam tikri kontaktai, kurie gali bet kuriuo atveju per gerus santykius turėti tam tikrą įtaką ir po kitų Seimo rinkimų“, – sakė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

kauniete

IR PRANSKIETIS IR MAČIULIS KALBA I LANKAS PRANSKIETIS LANSBERGO ŽODŽIAI IR MAČIULIS MASIULIO ŽODŽIAIS MATYT ABU GREIT EIS LAUK

onuteTO POVILAS

GAL SU PROTELIU TAU POVILAI NEGERAI KA ČIA PLIURPI UŽ VISA KAUNA VISAS KAUNAS IŠSKYRUS TAVE PRIEŠ TA NEADEKVATU PARSIDAVĖLI PRANSKIETI KONSERVU CHLAPČIUKA SKAITYK KOMENTARUS LIGONI

Povilas

Ką tik bendravau su po paskutinio komentero su 81 kauniečių. Visi už Jus Viktorai. Bet visi prieš prezidento pagalbininką. Gal jis nori jam pakenkti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS