V. Ušackas: pralaimėjus pirminius partijos rinkimus, negalima laimėti nacionalinių | KaunoDiena.lt

V. UŠACKAS: PRALAIMĖJUS PIRMINIUS PARTIJOS RINKIMUS, NEGALIMA LAIMĖTI NACIONALINIŲ

  • 5

Buvęs užsienio reikalų ministras Vygaudas Ušackas teigia, kad pralaimėjus Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) kandidato į prezidentus atranką, vargiai galima toliau siekti prezidento posto nacionaliniuose rinkimuose.

„Ne. Ėjimas iki galo yra toks, kad pirmiausiai aš esu nuoseklus... ir žinote, pralošus pirminius rinkimus vargu, ar įsivaizduotina laimėti nacionalinius rinkimus“, – laidai „Delfi dėmesio centre“ sakė V. Ušackas, paklaustas, ar nepaisant to, kaip nuspręstų partija, jis prezidento rinkimuose dalyvautų iki galo.

Seimo narė Ingrida Šimonytė ir diplomatas V. Ušackas pirmadienį paskelbė, kad sieks TS-LKD paramos kitąmet vyksiančiuose prezidento rinkimuose.

Konservatorių partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis sakė, kad pralaimėjęs kandidatas turėtų atsisakyti tolesnių siekių dalyvauti prezidento rinkimuose.

Pirmasis TS-LKD pirminių rinkimų turas numatytas lapkričio 3 – 4 dienomis, antrasis – lapkričio 10 –11 dienomis. Lapkričio 17 dieną vyks TS-LKD tarybos posėdis, per jį bus patvirtinta parama rinkimus laimėjusiam kandidatui.

Prezidento rinkimai Lietuvoje vyks kitų metų gegužę.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

Citata: "V. Ušackas: pralaimėjus pirminius partijos rinkimus, negalima laimėti nacionalinių" Ponas Ušackas save parodo, kai labai riboto proto žmogelis, Tiesiog gaila. Nesitikėjau tokio bukumo. O kaip tada bus su kitų partijų kandidatais? Taip išeiti , kad NIEKAS neturi jokių šansų.... apart Šimonytės?

hara

Kazkoks neaiskus sis kandidatas...

NA NA

žmogelis jau iš karto save eliminuoja ,matosi ,kad yra priklausomas nuo landsberginių gaujos ,,,sėkmės ,tai kam tas cirkas buvo reikalingas ,kad Šimonytę iškelt iš šūdo krūvos ,,,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS