Vidaus reikalų ministrės komandoje darbą pradeda du viceministrai | KaunoDiena.lt

VIDAUS REIKALŲ MINISTRĖS KOMANDOJE DARBĄ PRADEDA DU VICEMINISTRAI

  • 2

Vidaus reikalų ministerijoje nuo antradienio pradeda dirbti du viceministrai: Sigita Ščajevienė, kuri kuruos viešojo administravimo sričių įgyvendinimą, ir Vitalijus Dmitrijevas, kuris bus atsakingas už viešojo saugumo sritį, informuoja Vidaus reikalų ministerija.

Vidaus reikalų viceministras V. Dmitrijevas turi ilgametę darbo patirtį Nacionalinio saugumo ir gynybos komitete, nuo 2008 metų jis dirbo komiteto biuro vadovu. Jis taip pat dirbo Valstybės kontrolėje ir Valstybinėje mokesčių inspekcijoje, o savo karjerą pradėjo 1995 metais Trakų rajono policijoje.

„Šios pareigos – tai didelė atsakomybė, kurią priimu gerai viską apsvarstęs. Mano pagrindinis tikslas – pasirūpinti pareigūnais, gerinti jų aprūpinimą, kelti pareigūno profesijos prestižą, tikiuosi, kad dirbdami kartu su tarnybomis ir bendradarbiaudami su profesinėmis pareigūnų sąjungomis šių tikslų pasieksime“, – teigia V. Dmitrijevas.

Vidaus reikalų viceministrė S. Ščajevienė daugiausia dėmesio skirs viešajam administravimui ir savivaldai, taip pat valstybės tarnybai.

„Ketinu skirti daugiau dėmesio valstybės tarnybai, nes manau, kad tai yra ta sritis, kurią reikia stiprinti ir modernizuoti, taip pat tikiuosi sėkmingo bendradarbiavimo su savivalda“, – sako vidaus reikalų viceministrė S. Ščajevienė. Viceministrė nuo 2015 metų buvo Seimo Audito komiteto biuro vadovė, nuo 2016 m. – Kontrolės komiteto narė. Daugiau negu 9 metus dirbo Seimo kanceliarijos Teisės departamente vyresniąja patarėja.

Vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės komandoje jau dirba dvi patarėjos: Lina Laurinaitytė-Grigienė, kuri yra atsakinga už komunikaciją, ir Agneta Ladek – patarėja bendrais klausimais.

GALERIJA

  • Vidaus reikalų viceministrė Sigita Ščajevienė
  • Vidaus reikalų viceministras Vitalijus Dmitrijevas
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

M

Baisu kokia valdžia išsirinkom apsirikom užlipom antrą kartą ant grėblio

prasau

nekiskit sitos ku...,pasileideles atvaizdo i spauda ir taip zinom ,kad silpna ant priekio.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS