Iš Abromiškių reabilitacijos ligoninės buvo pabėgę COVID-19 užsikrėtę irakiečiai | KaunoDiena.lt

IŠ ABROMIŠKIŲ REABILITACIJOS LIGONINĖS BUVO PABĖGĘ COVID-19 UŽSIKRĖTĘ IRAKIEČIAI

  • 18

Iš Abromiškių reabilitacijos ligoninės Elektrėnų savivaldybėje birželio pabaigoje buvo pabėgę keturi irakiečiai, kuriems diagnozuotas koronavirusas, jie buvo sulaikyti, skelbia LRT televizija.

Pasak LRT naujienų tarnybos, iš įstaigos, kurioje izoliuojami lengva COVID-19 forma sergantys asmenys, pabėgę keturi migrantai buvo sulaikyti Varėnos ir Ignalinos rajonuose.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Lietuva pastaraisiais mėnesiais susiduria su keliolika kartų išaugusiais nelegalių migrantų srautais Baltarusijos pasienyje.



Lietuvos pareigūnai teigia, kad tai – organizuota Baltarusijos režimo hibridinė ataka prieš Lietuvą. Iš viso šiemet pasienyje su Baltarusija sulaikyta daugiau nei 1,5 tūkst. migrantų.

GALERIJA

  • Iš Abromiškių reabilitacijos ligoninės buvo pabėgę COVID-19 užsikrėtę irakiečiai
  • Iš Abromiškių reabilitacijos ligoninės buvo pabėgę COVID-19 užsikrėtę irakiečiai
  • Iš Abromiškių reabilitacijos ligoninės buvo pabėgę COVID-19 užsikrėtę irakiečiai
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Tele

Kaskas cia negerai.... savu dykaduoniu jau yra o cia ,ligoti ,neskiepyti ,nejaugi visa Afrika varys o kur Afganistanas .......pastatytu armija prie sienos .......o dabar ir vanduo ......jiems is krano netinka......,lovos kietos ,oras tuoj bus saltas ......jauni ,raumeningi ,kazkas cia nesirisa .......

barmaliejai

uzkrato nešiotojai

pilietis

Ir ką? Gal nuvežė į viešbutį, pamaitino davė kišenpinigių....AR uždarė į daboklę , kaip turėtų būti, per dieną kokio marmalo bliūdą, kibirą su vandeniu ir kokius 3 mėnesius "aiškintis" , aišku, neatsitraukiant nuo kitų pagrindinių darbų , kodėl jie pabėgo??? Tai būtų pamoka ateičiai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS