A.Melianas savo patarėju įdarbino partijos kolegą G.Babravičių | KaunoDiena.lt

A.MELIANAS SAVO PATARĖJU ĮDARBINO PARTIJOS KOLEGĄ G.BABRAVIČIŲ

Nuo penktadienio vidaus reikalų ministro Artūro Meliano patarėju įdarbintas Liberalų ir centro sąjungos vicepirmininkas Gintautas Babravičius.

Ministerija pranešė, kad G.Babravičius užėmė politinio pasitikėjimo patarėjo pareigas ir bus atsakingas už kūno kultūros ir sporto, informacinių technologijų plėtrą, savivaldos politiką bei ryšius su visuomeninėmis ir profesinėmis organizacijomis.

„Esu įsitikinęs, jog visapusiška ir didelė G.Babravičiaus patirtis bus vertinga ir padės tęsti Liberalų ir centro sąjungos nuostatų įgyvendinimą vidaus reikalų srityje – tobulinti valstybės tarnybą ir savivaldą, plėtojant informacines technologijas bei kuriant sporto politiką“, – teigia liberalcentristas A.Melianas.

G.Babravičius 2000 - 2004 buvo Seimo narys, jis taip pat yra dirbęs Švenčionių rajono ir Vilniaus miesto savivaldybių tarybose. Vidaus reikalų ministrus visuomeniniais pagrindais jis konsultavo nuo 2008 metų.

Svarbia jo patirtimi VRM įvardija 12 metų veiklą Lietuvos futbolo federacijoje, aštuonerių metų patirtį Lietuvos tautiniame olimpiniame komitete ir kt.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ruta

Neaiskios reputacijos asmuo patampa patareju ministrui ? Matomai laiko piliecius visiskais idiotais ? Ar taip plaunami valstybes pinigai ?

Už TIESĄ.

- Platinti WCkovos plakatą visokiausiais būdais. Tai aktualus šių dienų meno šedevras. 2012-06-30 01:56 - Geras-plakatas 2012-06-29 22:48 laisvaslaikrastis. lt

fui

dar vienas dykaduonis, islaikytinis is musu kisenes...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS