Po šauktinio mirties Rukloje: padarysime viską, kad būtų ištirtos nelaimės aplinkybės | KaunoDiena.lt

PO ŠAUKTINIO MIRTIES RUKLOJE: PADARYSIME VISKĄ, KAD BŪTŲ IŠTIRTOS NELAIMĖS APLINKYBĖS

Krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas reiškia užuojautą savaitgalį mirusio šauktinio artimiesiems, taip pat žada padaryti viską, kad būtų ištirtos nelaimės aplinkybės.

„Galėčiau pareikšti užuojautą šeimai ir tiems žmonėms, kurie tą žmogų pažinojo. Mes iš savo pusės padarysime viską, kad būtų ištirtos ir nustatytos visos aplinkybės, nes tai yra svarbu ir mums patiems“, – BNS pirmadienį teigė ministras.

Šeštadienį Rukloje, įtariama, nusižudė karys šauktinis.

Kariuomenės teigimu, 2000 metais gimęs Generolo Romualdo Giedraičio artilerijos bataliono nuolatinės pradinės privalomosios tarnybos jaunesnysis eilinis žuvo budėjimo metu.

Anot kariuomenės, šauktinis į tarnybą savo noru atėjo šių metų kovą, vadovybės jis apibūdinamas kaip gerai tarnybą atliekantis ir su kolegomis sutariantis karys.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, taip pat tarnybinį patikrinimą pradėjo ir Lietuvos kariuomenės Gynybos štabas.

Gairės: Arvydas Anušauskas, mirė šauktinis, pagalbos tel, mirties aplinkybės
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ALGIS

nEGALVOKIME , KAD TEN 'STERILI'' VISUOMENĖ , KAIP VISOJE lIETUVOJE , TAIP ARMIJOJE , O košmaras daro trgediją , kad sūnus gavo į nosį , kiek tokių atvejų kasdieną būna visuomenėje , TAI NE K O Š M A R A S .

Košmaras

Rukloje. Sūnui savanoriui psichopatas šauktinis nosį sulaužė. Buvo ligoninėje, operavo. Būrio vadas prigasdino tylėti. Mobingas, dedovscina, baisu ten...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS