Po staigios V. Cololo netekties – žinios apie mirties priežastį ir laidotuves | KaunoDiena.lt

PO STAIGIOS V. COLOLO NETEKTIES – ŽINIOS APIE MIRTIES PRIEŽASTĮ IR LAIDOTUVES

  • 76

Po vakar paskelbtos žinios, kad atostogaudamas Ispanijoje mirė 45-erių aktorius ir humoristas Vitalijus Cololo, artimieji, bičiuliai ir kolegos vis dar negali atsigauti. 

Ispanijoje V. Cololo su žmona Inga atostogavo pas bičiulį, grupės „Išjunk šviesą“ lyderį Valdą Burnį.  Atlikėjo feisbuko paskyroje galima rasti lapkričio mėnesį paviešintų nuotraukų, kuriose įsiamžinę abu bičiuliai džiaugėsi susitikimu.

Portalui delfi.lt V. Burnys teigė, kad atostogaujant, praėjusią savaitę, V. Cololo pasireiškė ūminė liga, po kurios staigiai prireikė operacijos.

„Pati operacija truko gana ilgai – apie penkias valandas ir jos širdis neatlaikė“, – teigė šoko ištiktas ir sunkiai žodžius renkantis atlikėjas.

Kaip portalui 15min.lt teigė V. Burnio žmona Aušra, V. Cololo taip ir nepabudo po sekmadienio naktį atliktos operacijos.

Kol kas neskelbiama, kada V. Cololo bus galima išlydėti į paskutinę kelionę. Jo kūnas bus kremuojamas Ispanijoje, o savaitės pabaigoje turėtų pasiekti Lietuvą. Tiesa, A. Burnienė patikino, kad aktorius bus palaidotas Druskininkuose.

Portalui kauno.diena.lt susisiekti tiek su V. Burniu, tiek su V. Cololo žmona Inga kol kas nepavyko.

Kaip jau buvo rašyta, humoristas yra baigęs Druskininkų 2-ąją vidurinę mokyklą, vėliau studijavo  Šiaulių pedagoginiame institute, kur įgijo pradinių klasių mokytojo specialybę.

Tuo metu V. Cololo aktyviai dalyvavo studentų linksmųjų išradingųjų klube, buvo šio klubo kapitonas. Jis dirbo TV3, vėliau perėjo į LNK televiziją. Vedė laidas „Tegyvuoja karalius!” (su V. Šilansku, Vytautu Šapranausku), „Šeštadienio šou“, „Šapro šou“, „Kioskelis“, „Puikusis šou“, „Dzin“, filmavosi seriale „Grybauskai“.  V. Cololo dalyvavo ištvermės realybės šou „Džiunglės“, LNK laidos „Oplia“ ir kt. dalyvis. Su žmona Inga jis turėjo dukrą Evitą.

Bičiuliai, išgirdę žinią apie humoristo mirtį, apie jį dalijasi prisiminimais. 

Atlikėja Natalija Bunkė mirusiam bičiuliui ne tik skyrė jautrius žodžius, bet ir socialiniame tinkle įkėlė nuotaikingą vaizdo įrašą, kuriame dainuoja kartu su V. Cololo. „Koks neapsakomas liūdesys...Štai tokį mes jį prisimename, visada nuotaikingą tikrą draugą. Kiek daug duetu su tavimi sudainuota, ir kiek jau nebepavyks...Kiek kelionių nuvažiuota, ir istorijų išklausyta“, – prisiminimais dalijosi moteris.

„Mielieji, saugokime vienas kitą. Niekada negalime žinoti, kad ši diena nebus paskutinė. Ilsėkis ramybėje, mano drauge. Esu be galo laiminga, kad tave pažinojau. Didžiausia užuojauta šeimai“, – rašė N. Bunkė.

„Žaviausia tai, kad šis žmogus neturėjo kažkokio specialaus aktorinio pasirengimo, bet jis buvo labai gyvas, labai emocingas“, – BNS pirmadienį sakė su aktoriumi dirbęs televizijos prodiuseris Saulius Bartkus. Pasak jo, V. Cololo buvo tarsi „vaikščiojanti idėjų bomba“.

„Visi scenarijai, visos improvizacijos projektuose gimdavo ekspromtu. Interpretacija, kažkokia linksma istorija ar ekranizuotas anekdotas tapdavo kitokiu daiktu, jis virsdavo į kažkokį mažą kūrinį, kuris kartais pavykdavo, kartais nepavykdavo, bet iš esmės tas jo produktyvumas visuomet stebino“, – tvirtino S. Bartkus.

„Aš piktas esu ant likimo, toks jaunas žmogus paliko šitą pasaulį“, – pridūrė jis.

Socialinių tinklų žvaigždė Monika Šalčiūtė dėkojo V. Cololo už vaikystės atsiminimus. „Jau būdama vaikas labai mėgau jūsų humorą ir vaidybą. Buvo malonu su jumis dirbti, o dar maloniau pažinoti. Ilsėkitės ramybėje... Labai gaila, kad iš šio pasaulio pasitraukėte taip anksti“, – po netikėto smūgio M. Šalčiūtė reiškė užuojautą artimiesiems. 

Galiūnas Vidas Blekaitis taip pat neslėpė patyręs šoką. „Vitalijau, tu buvai pats nuostabiausias mano draugas, įkvėpėjas. Kodėl likimas tau buvo toks negailestingas?“, – socialiniame tinkle klausė V. Blekaitis.

GALERIJA

  • Vitalijus Cololo
  • Po staigios V. Cololo netekties – žinios apie mirties priežastį ir laidotuves
"Facebook" ir I. Gelūno / Fotobanko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (76)

Gali būti covid- 19

Ar tik nebus Cololo miręs nuo coronos,nes aiškėja,kad coronos kilmės šalis ne Kinija,o būtent Ispanija.Tik buvo slepiama.

Anonimas

as labai uzjauciu bet kiti gyvieji mokosi is kitu klaidu.man asmeniskai kazkas kazkur peerdaug slidu ,as jauciu daktaru klaida,j kut buvo skubama kremuoti

Anonimas

o kodel taip greitai kremavo labai idomu kokia operacija truko labai ilgai ir kodel visi galai ir klaidos dingo ispanu daktaru
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS