Dėl gedimo sustojus traukinių eismui dalis maršrutų – atnaujinta | KaunoDiena.lt

DĖL GEDIMO SUSTOJUS TRAUKINIŲ EISMUI DALIS MARŠRUTŲ – ATNAUJINTA

  • 11

Keleivinių traukinių eismas maršrutais Vilnius–Klaipėda–Vilnius, Vilnius–Šiauliai–Vilnius ir Kaunas–Šiauliai–Kaunas atnaujintas iš dalies, pranešė „Lietuvos geležinkeliai“.

Pirmadienio popietę geležinkelio atkarpoje Vievis–Žasliai užfiksavus geležinkelio infrastruktūros kontaktinio tinklo atramos pažeidimą ir laikinai sustabdžius maršrutais Vilnius–Klaipėda, Vilnius–Šiauliai ir Vilnius–Kaunas kursuojančių traukinių eismą, jis apie 15 val. buvo iš dalies atnaujintas.

Siekiant kuo mažiau paveikti keleivių planus, lapkričio 6 d. atkarpą Vievis-Žasliai vykstančių traukinių eismas organizuojamas traukinius nukreipiant į vieną iš dviejų ruože Vievis–Žasliai esančių geležinkelių kelių. Laikantis visų saugos reikalavimų, tol, kol bus pašalintos traukinių eismo sutrikdymo priežastys, traukiniai paveiktu ruožu kursuos apribotu – iki 25 km/h  siekiančiu – greičiu.

Numatoma, kad dėl infrastruktūros kontaktinio tinklo atramos pažeidimo lapkričio 6 d. maršrutais Vilnius–Klaipėda, Vilnius–Šiauliai ir Vilnius–Kaunas kursuojantys traukiniai gali vėluoti iki 2 val. Tikimasi, jog dar šiąnakt bus pašalintas pažeidimas ir atstatytas įprastas visų minėtais maršrutais kursuojančių traukinių eismas.

Preliminariais duomenimis, incidentas įvyko geležinkelio ruožo Vilnius–Kaunas 54 kilometre dėl šalia bėgių rangovo vykdytų žemės kasimo darbų. Detalios įvykio priežastys ir padaryta žala bus nustatyta po vidinio tyrimo.

„Atsiprašome klientų už galimus nepatogumus. „LTG Link“ primena, kad traukiniams vėluojant atvykti į galutinę stotį ilgiau nei 60 min., keleiviai kviečiami kreiptis el. paštu kompensacija@ltglink.lt dėl kompensacijos. Laiške prašoma prisegti kelionės bilietą ir nurodyti banko sąskaitą, į kurią bus pervesti pinigai“, – akcentavo įmonės atstovai.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Ko nervuojatės???

Biski gal atramą iškasę ne ten, gal kur ir pagriuvo jin. Keleviniai tik 2 valandas veluoja, o krovininiai dar ilgiau nepristatys krovinio klientui. Bet džaugsmas visiems - LG pagaliau ne valstybė valstybeje!

To klausimeli

1-Railbaltica yra vienkelis kad butu greitai turi buti dvikelis. 2. Greitai nebus nes Lenkijos geležinkeliu pralaidumas yra menkas. 3 koks skyrtumas kaip tankai keliaus per Klp uosta siauru geležinkeliu ar imperine veže:) Jai nori galiu tave su.pis.ti visu akyvaizdoje:)

Koservotam aktyvistams

Kol LG valde kaip jus sakot "komustiniai belzabubai" tol toku nesamoniu nebuvo ir buti negalejo. Bet kai LG patapo LTG su herbalife pardavejais ir buchalteriais vadovu pozicijose. Na turim ka turim
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS