Dėl kaukių nedėvėjimo ir saviizoliacijos pažeidimų savaitgalį nubaustas 21 žmogus | KaunoDiena.lt

DĖL KAUKIŲ NEDĖVĖJIMO IR SAVIIZOLIACIJOS PAŽEIDIMŲ SAVAITGALĮ NUBAUSTAS 21 ŽMOGUS

Dėl kaukių nedėvėjimo ir saviizoliacijos pažeidimų per pirmąsias dvi ilgojo savaitgalio dienas buvo nubaustas 21 žmogus, pranešė policija.

„Dėl kaukių ir saviizoliacijos šeštadienį ir sekmadienį nubaustas 21 asmuo, šimtai asmenų įspėti“, – BNS pirmadienį sakė policijos atstovas Ramūnas Matonis.

Pasak jo, kai kuriems kaukių neturėjusiems žmonėms policijos pareigūnai jas dovanojo.

Lietuvoje daugėjant susirgimų koronavirusu, valdžios atstovai ir medikai ragina gyventojus vengti susibūrimų, viešose vietose privaloma dėvėti kaukes.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Baisu

Policija 21 kartą PAŽEIDĖ ĮSTATYMĄ....Apie tai jau pakankamai savo video medžiagoje parodė teisininkas...Jei žmogus kaukės neturi tai VALSTYBĖ ja turi žmogų aprūpinti. Policija atstovauja valstybei...Manau tokį nubaudimą žmonės turi apskusti teismui. Precedentas yra ir bylą laimės. Kitas dalykas jei pilietis gaudamas kaukę atsisako ją užsidėti be rimtos priežasties GALI buti nubaustas. Bet prieš tai turi buti Įspėtas. Kaukę gali nesidėti žmonės turintis sveikatos problemų: INVALIDAI , TURINTIS ŠIRDIES NEPAKAMUMĄ ir KVĖPAVIMO SUTRIKIMUS....Žmonės yra teisiškai neraštingi todėl kenčia POLICIJOS SAVIVALĘ.......

Anonimas

Kada nubaus valdziunus ir zurnaliugas už blefo skleidimą

EdmundasTulcevičius

Juokas ima , tik 29 be kaukių , gatvėje ar kapinėse kas penktas be kaukės ar dėvi ją netaisyklingai .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS