Elektrėnus užklupo stipri liūtis | KaunoDiena.lt

ELEKTRĖNUS UŽKLUPO STIPRI LIŪTIS

  • 5

Trečiadienio vakarą kai kuriuose Lietuvos rajonuose griaudėjo, žaibavo. Atrodė, kad tuoj pradės pilti smarkus lietus. Tačiau kol kas stipri liūtis užklupo tik Elektrėnus.

Vakare žaibavo ir Lietuvos sostinėje Vilniuje, internautai socialiniuose tinkluose pasidalijo nuotraukomis, tačiau smarkaus lietaus, kaip buvo galima tikėtis, nesulaukta.

Tačiau liūtis neaplenkė Elektrėnų. Po galingo lietaus kai kurios šio miesto gatvės priminė upelius. Vietos gyventojai pasidalijo nuotraukomis ir vaizdo įrašu.

Liūtis užklupo ir Ukmergės rajoną. Vienas internautas rašė, kad Jakutiškių kaime liūtis buvo tokia, kad kaimynų bulvės pasislėpė po vandeniu.

Važiavę automobiliu žmonės Jonavos rajone pastebėjo išverstus medžius.

Kai kurių šalies rajonų gyventojai socialiniuose tinkluose teigė, kad trečiadienio vakarą pas juos buvo užplaukę juodi debesys, tačiau lietus tik truputį suvilgė žemę.

 

„Orai ir klimatas Lietuvoje“ praneša, kad ryto šalyje bus karšta. Karšta bus ir liepos pirmąją dieną. Savaitės pabaigoje ir kitos savaitės pradžioje bus truputį vėsiau, bet vietoje frazės „karšta“ galėsim sakyti „labai šilta“, kadangi sušils iki 22-27 laipsnių.

Maždaug nuo kito trečiadienio, tikėtina, sugrįš lietuviškos vasaros šiluma. Dienomis šils iki 20–23 laipsnių.

GALERIJA

  • Apsemti Elektrėnai
  • Ukmergės rajone lietus paskandino bulves
  • Jonavos rajone išvirto medžiai
  • Žaibas Vilniuje
  • Žaibas Vilniuje
  • Dangus Vilniuje
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

.

2021 02 06: Gerai, aš gavau vakciną, o tai privedė prie šalutinio poveikio... vieta, į kurią įėjo adata (jei reiktų apibūdinti, sakyčiau, kad tai peties viršus. Ar tai prasminga?) po to šiek tiek skaudėjo. Dabar lyg ir viskas tvarkoje, bet tiesą pasakius NEREKOMENDUOJU to daryti ir norėčiau sugrįžti atgal. 2022 06 27: Su giliu liūdesiu pranešame apie staigią mūsų mylimo brolio Nicko Nemeroffo mirtį. Man labai gaila visų šių žmonių, jaunų ir nelabai jaunų, kurie pasidavė manipuliacijoms/spaudimui, pasidarė injekcijas ir staiga mirė... Visa informacija buvo prieinama, bet jie pasitikėjo satanistų marionetėmis. Tai buvo jų laisvos valios išraiška.

SOLIDARIZUOJUOSI SU ANTIDADUŠNIKAIS !....

DADU - yra blogai ! DADU - yra nesveika ! DADU - yra brangu ! DADU - yra negražu ! DADU - yra nekulturinga..... DADU - VISIŠKAS NIEKAS !

Sutinku su Ha ha

Po velnių, niekada nepirksiu Dadu ledų ! Reklama užkniso negyvai !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS