G. Nausėda: atsiprašau talentingos aktorės ir jos artimųjų | KaunoDiena.lt

G. NAUSĖDA: ATSIPRAŠAU TALENTINGOS AKTORĖS IR JOS ARTIMŲJŲ

  • 12

Ketvirtadienį į prezidentūrą nebuvo įleista Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatė Viktorija Kuodytė. Tai įskaudino kultūros atstovus. Dėl tokios situacijos atsiprašė prezidentūra, o vėliau feisbuke atsiprašė ir pats Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda.

"Labai apgailestauju, kad Nacionalinės premijos laureatė aktorė Viktorija Kuodytė dėl įvykusios apmaudžios klaidos nepateko į apdovanojimų ceremoniją. Atsiprašau šios talentingos aktorės bei jos artimųjų. Laureatei bus parodytas deramas dėmesys, žaviuosi jos kūryba ir asmeniškai išgyvenu dėl susiklosčiusios situacijos", - parašė G.Nausėda.

V. Kuodytei turėjo būti įteikta premija už asmenybės žymę šiuolaikiniame teatre. Apdovanojant laureatus, aktorė taip pat nebuvo paminėta.

P.Peleckio/Fotobanko nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Lenda iš maišo tiesa

Atėjus po Dalios sunku nuslėpti, kad esi nevykęs lopas :( jau nuo inauguracijos su influenceriais pasimatė LOPŲ klaidos :( Nevykęs, oi nevykęs tas mūsų keistu vardu vadas :( Klaipėdiečių vardu atsiprašome Lietuvos

jonas

Homosovietiku tauta nepritampanti prie vakarietisku standartu.

jonas

Buki gi tie lietuviai! Tikra nemastanti aviu banda. Nesvarbu ar ji yra "talentinga aktore", ar eilinis pilietis. nes taisykles yra visiems vienodos. Pabandytu ta madam pinigu issiminti pamirsusi savo ID banke. Pabandytu uzsimoketi uz prekes parduotuveje be pinigu. Pabandytu ieiti i didesne darboviete, kuri yra saugoma. Neturi leidimo? Eik namo pasiimti arba prasyk laikino, kas uztruks daug laiko. O buki nemastanti zmones cia Nauseda kaltina. Tas padare daugiau, nei turejo, nes ne jo reikalas priimineti pasiimti isduotus leidimus iejimui i vyriausybe, ministerija, prezidentura, saugumo departamenta etc. Maza to, jis dar apsimetineti eme uz jos kvaila galva. Pagarba prezidentui!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS