G. Nausėda pasidalijo kadru iš šeimos archyvo: prisimenu, kiek jaudulio telpa mažoje rankutėje | KaunoDiena.lt

G. NAUSĖDA PASIDALIJO KADRU IŠ ŠEIMOS ARCHYVO: PRISIMENU, KIEK JAUDULIO TELPA MAŽOJE RANKUTĖJE

  • 3

Rugsėjo 1-oji svarbi ne tik mokytojams, vaikams, bet ir jų tėvams.  Šią ypatingą dieną prezidentas Gitanas Nausėda socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo įrašu ir nuotrauka iš šeimos albumo.

Prezidentas įraše pasidalijo mintimis ir prisiminimais apie Rugsėjo 1-osios minėjimą, tą dieną apimantį jaudulį ir dėkingumą.

„Mokslo ir žinių diena. Ta diena, kai baigiasi vasara ir prasideda nauji metai. Mokslo, žinių, atradimų metai. Ir šiandien prisimenu, kiek jaudulio telpa vienoj mažoj rankutėj. Dėkingumo vienoj gėlių puokštėj ir tikėjimo, kad viskas bus gerai. Su Rugsėjo 1-ąja!“ – greta nuotraukos rašė G. Nausėda.

„Facebook“ nuotr.

Trečiadienio rytą viešoje erdvėje išplatinta ir prezidento kalba, kuria jis sveikino sulaukus Rugsėjo 1-osios.

„Mieli moksleiviai ir studentai, tėveliai, mokytojai ir visi mokslo bendruomenės nariai, ši Rugsėjo 1-oji – tikrai ypatinga. Tikiu, kad visi pasiilgote ne tik mokslo ir žinių, bet ir vienas kito. Dveji neįprastomis pandemijos aplinkybėmis pažymėti mokslo metai priminė, kokia svarbi yra Mokykla. Mokykla – tariu iš didžiosios raidės. Ji telkia žmonių bendruomenes, ugdo mūsų vaikus, augina meilę Lietuvai. Mokymasis išgrynina viską ir palieka mus jaudinančioje akistatoje su tuo, kas kilnu – pažinimu, mokslu, šviesa. Tegul siekis žinoti ir suprasti padeda nugalėti visas šalutines kliūtis ir trikdžius. Susitinkame mokykloje! Linkiu visiems sėkmingų ir džiugių mokslo metų!“ – naujų mokslo metų proga sveikino prezidentas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimui Pydarui

žurnaliuga vizgina uodega

Marius

Klaunas

Atsimenma

Prezidentas buvo be galo gabus mokinys. Me kalikas, ne tylėnis... Bet be galo darštus ir atsakingas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS