Generalinio komisaro pavaduotojas pereina dirbti į Vyriausybės kanceliariją | KaunoDiena.lt

GENERALINIO KOMISARO PAVADUOTOJAS PEREINA DIRBTI Į VYRIAUSYBĖS KANCELIARIJĄ

  • 3

Policijos generalinio komisaro Lino Pernavo pavaduotojas Donatas Malaškevičius pereina dirbti į Vyriausybės kanceliariją.

Tai BNS patvirtino premjeras Saulius Skvernelis, tačiau neįvardijo konkrečios pareigybės, kol nebus nepasirašytas atitinkamas potvarkis.

„Jis dirbs Vyriausybės kanceliarijoje“, – BNS telefonu vėlų ketvirtadienio vakarą grįždamas iš vizito Briuselyje sakė S.Skvernelis.

Tačiau kokias pareigas užims D.Malaškevičius, premjeras dar neatskleidžia: „Jokios paslapties čia nėra, kai bus pasirašytas potvarkis, paskelbsime“.

Žinia, jog trečiadienį atsisveikino su tarnybą paliekančiu Lietuvos policijos generalinio komisaro pavaduotoju D.Malaškevičiumi, socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalino Policijos departamento Imuniteto valdyba.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Lietuva ir panasi i nasa rasa su tokia politika

Iš sovietinės literatūros

Vasiukai, Ostapas Benderis, Puškinas, Lermontovas, o ką nors iš V. Europos, iš Kanados, Australijos. amerikiečių rašytojų ar kas žinoma? Ar šių laikų komentatoriai ką nors žino apie Teodorą Draizerį, Džeką Londoną, Stendalį (Anri Belį), Emilį Zolią. ir kitus pasaulinio masto rašytojus? Ar savo pastabose kada nors juos pamini? Tokie geriau žino nasha rasha.

piertvarka

Ko gero, taip vadinama "pertvarka" ir Vasiukų statybomis užkniso generalinis iš kaimo

SUSIJUSIOS NAUJIENOS