Įkliuvo buvęs Seimo narys N. Puteikis: pridavė butelius su suklastotais depozito ženklais | KaunoDiena.lt

ĮKLIUVO BUVĘS SEIMO NARYS N. PUTEIKIS: PRIDAVĖ BUTELIUS SU SUKLASTOTAIS DEPOZITO ŽENKLAIS

  • 87

Pirmadienį Vilniuje – sunkiai įsivaizduojamas nutikimas. Buvusiam Seimo nariui, dabar parlamentaro Petro Gražulio padėjėjui Nagliui Puteikiui surašytas administracinis protokolas už keistoką nusižengimą.

Delfi.lt rašo, kad sostinėje „Norfos“ apsaugos darbuotojas sulaikė vyrą, kuris sukišo 20 butelių su savarankiškai užklijuotais depozito ženklais, o vėliau už juos parduotuvėje atsiėmė du eurus.

Iškvietus policiją, paaiškėjo, kad apsaugos darbuotojas sulaikė N.Puteikį.

Buvęs parlamentaras tikino, kad butelius rado tvarkydamas garažą ir ant jų nieko neklijavo.

N.Puteikis žalos parduotuvei neatlygino.

Rašyti komentarą
Komentarai (87)

Jo

Dar prieš statant taromatus, buvo aiskinama, kad prekybcentriai tikisi, jog ne visa tara bus priduodama. Skirtumas bus skirtas taromatų pirkimui, jų priežiūrai ir aptarnavimui. Taromatai ir jų priežiūra kainuoja. Norit patogumo, turit už jį mokėti, ponai. Jei blogai, galim grįžti prie taros supirkimo kioskelių. Kokių 2-3 mieste.

ALGIS

Anksčiau , kai konservai buvo valdžioje , žmogų teismas teisė už celofaninio maišelio paėmimą , gerai , kad Prezidentė suteikė malonę , o dabar vėl DIDŽIULĖ tragedija , dė 20 centų , jie niekada Lietuvai nedarė nieko gero , tik kėlė intrigas .

oho

pasirodo svarbu kažkokia etiketė,popieriukas,o ne pats butelys...? Eina,sau... prikibo dėl kažkokio nieko, dirba purvasklaida , net dūzgia visomis turbinomis....Bjauru, dėl nieko šmeižti i žmones.bet gerai moka valdžia?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS