Įspėja vairuotojus: ant kelio nukritę lapai suformuoja slidžią dangą | KaunoDiena.lt

ĮSPĖJA VAIRUOTOJUS: ANT KELIO NUKRITĘ LAPAI SUFORMUOJA SLIDŽIĄ DANGĄ

  • 2

Didžiojoje Lietuvos dalyje pirmadienio rytą dėl buvusio ar besitęsiančio lietaus valstybinės reikšmės kelių dangos šlapios arba drėgnos, tik Alytaus apskrityje, kaip informuoja Lietuvos automobilių kelių direkcija, keliai daugiausia sausi.

Oro temperatūra rytą svyravo nuo 5 iki 9 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną protarpiais palis, vietomis galima perkūnija. Vėjas pietvakarių, vakarų, pereinantis į šiaurės vakarų, 7–12 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 7 iki 11 laipsnių šilumos.

Kelininkai vairuotojus perspėja, kad lietingą dieną ant kelio nukritę lapai suformuoja slidžią dangą. Tai gerokai apsunkina vairavimo sąlygas, sumažina ratų sukibimą bei pareikalauja papildomo stabdymo laiko.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Geriausias darbas

Aš uždirbbu daug pinigų (nuo 100 iki 200 eurų / val.) Internetu iš savo nešiojamojo kompiuterio. Pirmą mėnesį gavau čekį už 28536 €, šis darbas internete yra paprastas ir aiškus, nereikia eiti į biurą, tai jo darbas namuose internetu. Šiuo metu ši darbo galimybė yra jums. Jei norite, tiesiog išbandykite ją pridedamoje svetainėje .... Tiesiog eikite į žemiau esančią svetainę ir pradėkite savo darbą .... .............>>>>>>>>>> w­­w­­w.C­­a­­s­­h­­F­­l­­o­­w­­7­­7.C­­o­­m

Anonimui Pydarui

Druskos su smėliu barstyti. Juk čia Lietuvą

SUSIJUSIOS NAUJIENOS