Įtakingiausi popkultūros veikėjai – A. Mamontovas ir A. Valinskas | KaunoDiena.lt

ĮTAKINGIAUSI POPKULTŪROS VEIKĖJAI – A. MAMONTOVAS IR A. VALINSKAS

  • 10

Naujienų portalas delfi.lt skelbia įtakingiausių šalies pramogų pasaulio atstovų sąrašus.

Žurnalo „Reitingai“ apklaustų ekspertų nuomone, didžiausią įtaką visuomenei turi atlikėjas, dainų autorius Andrius Mamontovas. „Spinter“ apklausos rodo, kad visuomenės nuomone įtakingiausio asmens šioje srityje titulas turi atitekti televizijos laidų kūrėjui ir vedėjui Arūnui Valinskui.

Tai kad antroje vietoje įtakingiausiųjų popkultūros atstovų sąraše turėtų būti atlikėjas ir TV laidų vedėjas Marijonas Mikutavičius rodo tiek visuomenės, tiek ekspertų apklausa.

Vertindamas penktadienį skelbiamo reitingo rezultatus žurnalo „Reitingai“ redaktorius Gintaras Sarafinas atkreipė dėmesį, kad socialinių tinklų nuomonės formuotojai, savo paskyrose turintys šimtus tūkstančių sekėjų, atsidūrė reitingų lentelių apačioje.

„Dabar mes turime vadinamąją „influencerių“ kartą. Jie tarsi gyvena savo burbule. Jiems ir tūkstančiams jaunų jų sekėjų atrodo, kad jie tarsi yra įtakingi. Tačiau, kai pažiūri į apklausos rezultatus, pamatai, kad ir Paksaitė, ir Valentaitė, ir Nainė bei kitos interneto asmenybės, sulaukia labai mažai palaikymo renkant įtakingiausius žmones. Jos populiarios, tačiau jų įtaka menkesnė“, – delfi.lt teigė G. Sarafinas.

Žurnalas „Reitingai“ naujienų portalo delfi.lt užsakymu gegužės 16–birželio 16 d. atliko Lietuvos elito nuomonės tyrimą, kurio metu apklausė 893 asmenis. Tarp jų – 161 verslininkai, įmonių vadovai ir ekonomistai. „Spinter tyrimai" reprezentatyvią Lietuvos gyventojų apklausą atliko liepos mėnesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

joo

kur ritamės?? NACRIEN MAMONTOVAS :) GAL VALDO SU MIKUTAVIČIU KITUS?

TEGUL

TEGUL BŪNA TAIP.BET MAN VALINSKAS IR MIKUTAVIČIUS , TIK KĄ NORS PAPLIURPTI,

...,retai kada ziuriuTV,bet...jeigu...

paMATAU dainuoja VALINSKIENE tai pasiZIURIU,grazi MOTERIS ir PAKANKAMAI neBLOGAI DAINUOJA...,jeigu atsitiktinai TV paMATAU VALINSKA tai isKART pereinu I KITA KANALA...,per DAUG PROTINGAS del MANES!!!...tokie TRUMPI paMASTYMAI apie TV kurios SENAI beveik nebeZIURIU... TASKAS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS