Įvertino 2021-uosius: vieni pavargo nuo COVID-19, kiti džiaugiasi dar vienais metais be karo | KaunoDiena.lt

ĮVERTINO 2021-UOSIUS: VIENI PAVARGO NUO COVID-19, KITI DŽIAUGIASI DAR VIENAIS METAIS BE KARO

  • 10

2021-iesiems skaičiuojant paskutinius žingsnius, LNK žurnalistai gyventojų teiravosi, kokie gi šie metai buvo jų akimis.

„Sunku pasakyti, kas čia gero. Karo nėra ir gerai viskas. Pavalgę. Svarbiausia, aš skaitau, kad karo nėra“, – sakė pašnekovas.

„Padėkočiau žmonėms, kurie išliko tikri Lietuvos patriotai net sunkią dieną. Tiems, kurie nepasidavė įtakai, tiems, kurie žino, kas yra vertė, tiems, kurie mėgstą Selą. Ačiū labai“, – poziciją išsakė jaunuolis.

O kas nutiko gero? Gero tai nelabai ir nutiko man atrodo.

Žlugę lūkesčiai

„O kas nutiko gero? Gero tai nelabai ir nutiko man atrodo“, – tarstelėjo pašnekovė. Paklausta, ar visgi nieko nesugalvoja, už ką galėtų pasidžiaugti, moteris atsakė: „Ne.“

„Bet būta ir apdovanojimų ir laimėjimų“, – pašnekovei argumentavo žurnalistė. „Nežinau, man tai didžiausi pralaimėjimai yra visi kovidai, visi lūkesčiai žlugę ir tiek“, – situaciją komentavo moteris ir pridūrė besidžiaugianti, kad šie metai artėja link pabaigos, kurie, tikisi, bus geresni.

„Aš galvoju, kad visa tai, kas nutiko, yra gera. Todėl, kad, visi sutiks, reikia ir gerų, ir blogų dalykų, tam, kad žmonės pajaustų, kas yra geri dalykai“, – nuomone dalijosi vyras.

„Antri metai jau to kovido, truputį lengviau buvo, nes žinojome, kas vyksta. O šiaip, nežinau, man asmeniškai viskas gerai“, – pozityvą skleidė kitas vyras.

Maži dideli dalykai

„Dukra pradėjo kalbėti. Labai daug abejomis kalbomis. Kas dar nutiko gero? Gyvenimas nutiko. Kad ir pandemija, bet viskas toliau vyksta, nesustoja ir viskas labai džiugu“, – šypsenos neslėpė moteris.

Sniegas. Mes turime tobulą, fantastišką žiemą ir, man atrodo, visi turėtų labai didžiuotis ir džiaugtis ja, pasimėgauti tais stebuklais.

„Sniegas. Mes turime tobulą, fantastišką žiemą ir, man atrodo, visi turėtų labai didžiuotis ir džiaugtis ja, pasimėgauti tais stebuklais. Ir labai faina, nes poilsis toks yra stipresnis, kai yra sniego. Ten, kur aš gyvenu, nėra sniego. Sniegas turbūt geriausias dalykas, ką aš pastebėjau Lietuvoje“, – nuomone dalijosi kita pašnekovė.

„Atvykus į Lietuvą labai smagu pamatyti gražias dekoracijas. Taip pat labai pasiilgau to Vilniaus vaizdo. Kai tu čia gyveni, tu nejauti to, kaip čia yra gražu. Ir kai atvažiuoji tomis turistinėmis akimis pamatai – vau, koks nuostabus miestas“, – emocijų neslėpė jaunuolis.

P. Peleckio / BNS nuotr.

„2021 metai – nuostabūs metai. Puiki vasara, žmonės linksmi aplink. Ko daugiau reikia? Nieko“, – kasdienius dalykus pastebėjo kitas pašnekovas.

„Žmonės rekordiškai daug turėjo atostogų. Turbūt visų laikų rekordas. Čia vienas dalykas geras ir dar yra kokie 25, jeigu turite laiko, papasakosiu, – į žurnalistę kreipėsi pašnekovas. – Žmonės pabuvo šeimose daugiau, atrado ir teigiamų ir tobulintinų dalykų santykiuose. Ir šeimose, ir darbuose“.

Vyras tikino, kad 2021 metai buvo išties geri. „Atrodo ir sekantys bus dar geresni“, – optimizmo neslėpė pašnekovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Ona

Na jo jei žiūrint tik iš savo varpinės tai šiaip ar taip gyvenom.na jei nesirgom turėjom darbą ,tai gal būt ir nieko ,bet žiūrint plačiąja prasme tai visiškas šūdas.visi ritamės į tokią prarają ,kad nežinia kaip išlipsim

123

Norėčiau kad šiemet išdvėstų visi k.......ai ir nebūtų karo.

Anonimas

Nėra autoriaus, pasakos...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS