I. Šimonytės šventinis sveikinimas: būdami atskirai, iš tiesų esame su tais, kuriuos saugome | KaunoDiena.lt

I. ŠIMONYTĖS ŠVENTINIS SVEIKINIMAS: BŪDAMI ATSKIRAI, IŠ TIESŲ ESAME SU TAIS, KURIUOS SAUGOME

  • 21

Šv. Kūčių vakarą Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė pasidalijo šventiniu sveikinimu Lietuvos žmonėms.

„Besibaigiančius metus atsiminsime visada. Metai, kai aplink buvo daugiau baimės, vienatvės, praradimų ir liūdesio. Tačiau kartu tai buvo metai, kai labiau tikėjome, daugiau atradome, ieškojome naujų bendravimo būdų ir džiaugėmės smulkmenomis“, – sakė I. Šimonytė.

Sveikinime ji atvira – teko išmokti gyventi kitaip, ir dar kurį laiką teks taip gyventi.

„Šiemet Kūčios ir Kalėdos bus kitokios. Tačiau būdami atskirai, iš tiesų mes esame su tais, kuriuos saugome. Net ir vienatvė šiais metais turi didelę prasmę. Todėl tikiu, kad šįvakar, susėdę prie mums svarbaus Kūčių stalo ne taip gausiai kaip pernai, gal net ir po vieną, širdyje nesijausime vieniši. Tikiu, kad virusas mūsų neįveiks. Visi esame drauge. Drauge su medikais, pareigūnais, savanoriais. Tegu nušvitusi Kalėdų žvaigždė mums primins, kad šviesa visada nugali tamsą. Tegu Kalėdos bus Jums dosnios to, ko pasiilgote labiausiai. Lai šventų Kalėdų nakties stebuklai šiemet pildosi ne tik vaikams. Visiems Jums linkiu sveikatos! Ir, žinoma, būkite laimingi!“ – linkėjo Ministrė Pirmininkė.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

kauniete TO JADVYGA TO SKAITYTOJAS TO GANDRAGALVIAM

SVEIKI TRYS IDIJOTAI ŠIMONĖS VAGYLKOS SVEIKINTOJAI AR NEPAMIRŠOT GRYBE PASVEIKINTI JADVYGA BUVO KONSERVATORĖ DABAR VAIVORIKŠTINĖ LAUKIA GĖJU PARADO TA KUR RAŠO MUMS GANDRAGALVIAM NES MUSU GANDRAGALVIU DAUG O TOKIU SUBINGALVIU KAIP JUS TRIJULE JAU VIS MAŽĖJA NYKSTAT KAIP IR GĖJU PARTIJA NES TAUTA JUSU NEPALAIKO NORMALIEM ŽMONĖM KRIKŠIONIS IR GĖJAI KAŽKAS TAI NENUORMALU BUVOT KRIKŠČIONIS TAPOT LAISVU LIBERASTU PARTIJAIR KIEK DAUG JUSU TOJ PARTIJOJE SENU ŽMONIU 12000KRIKŠČIONIU PERŠIKRIKŠTINOT I LAISVU LIBERASTU GĖJU PARTIJA O ŠITA SAUGOTOJA SU KGBiste DALYTE NUSAUGOJO MUSU BANKO SANTAUPAS SU ŠVENTĖM VAGYLKA I KITA GALA ISIKIŠKSAVO NUVALKIOTA ŠUKI

Kašpirovskis

mokėjo įtikinamiau kalbėti. Diletantė... Tarp kitko, kada į Lt biudžetą grąžinsi 3 000 000 000 , kuriuos tavo dėka Lt vargšai mokesčių mokėtojai sumokėjo neaiškiomis finansinėms struktūroms, už tavo paimtą paskolą su beveik 10% palūkanomis? Apie SNORO aferą pakalbėsime vėliau.

to Jadvyga

esi partnere?Ar jau nulaizei vistgaidzio tarpkoji?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS