Kariuomenės vadui V. Rupšiui nustatytas koronavirusas | KaunoDiena.lt

KARIUOMENĖS VADUI V. RUPŠIUI NUSTATYTAS KORONAVIRUSAS

  • 2

Lietuvos kariuomenės vadui generolui leitenantui Valdemarui Rupšiui patvirtinta COVID-19 liga, antradienį pranešė kariuomenė.

Jos teigimu, V. Rupšys saviizoliacijoje buvo nuo praėjusios savaitės pabaigos, kai buvo nustatyta, kad jis turėjo kontaktą su COVID-19 sirgusiu asmeniu.

Kaip teigiama pranešime, kariuomenės vadas pirmadienį jautė ligai būdingus peršalimo simptomus, todėl antradienį buvo testuotas.

Šiuo metu V. Rupšys jaučiasi gerai.

„Tarnybos reikalais tenka bendrauti su įvairiais asmenimis, laikomės saugaus atstumo, dėvime apsaugos priemones, matyt, kažkur prasprūdo. Iki šiol pavyko apsisaugoti nuo jo. Pasveiksiu“, – pranešime teigė V. Rupšys.

„Kita gera žinia, kad vienas skiepas, skirtas man, dabar galės atitekti kažkam kitam“, – pridūrė jis.

Kariuomenė teigia, kad jos vadas į tarnybą turėtų grįžti po 10 dienų, jeigu nejaus kitų simptomų.

Saviizoliacijoje šiuo metu yra dar keli artimos kariuomenės vado aplinkos kariai. Jie taip pat bus testuojami dėl COVID-19.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Gal pastips okupantu pakalikas.

liurbių šaika o ne armija

kam jūs išvis reikalingi jei nematot kad vyksta Lietuvos OKUPACIJA nekariniais metodais.masiškai keliami į Lietuvą baltarusiai gelbėjimosi nuo ”diktaturos”pretekstu.pusė jų tai rusijos ir baltarusijos ”mandagieji žmogiukai”,kita pusė paprasčiausi ekonominiai migrantai norintys patekti į ES.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS