Lietuvos keliai šlapi, yra slidžių ruožų, naktį eismą sunkins plikledis ir rūkas | KaunoDiena.lt

LIETUVOS KELIAI ŠLAPI, YRA SLIDŽIŲ RUOŽŲ, NAKTĮ EISMĄ SUNKINS PLIKLEDIS IR RŪKAS

  • 0

Šalyje pagrindinės kelio dangos šlapios, esama ir slidžių ruožų, o naktį eismą sunkins rūkas ir plikledis, trečiadienio vakarą praneša Lietuvos automobilių kelių direkcija.

Vakarų ir šiaurės Lietuvoje vietomis pažliugusio ar prispausto sniego yra ne tik rajoniniuose, bet ir mažesnio eismo intensyvumo krašto keliuose. „Kelių priežiūra“ slidžius kelių ruožus barsto, tačiau vairuotojų prašo būti atidžius, neskubėti ir laikytis saugaus atstumo kelyje.

Šalyje pagrindinių kelių dangos daugiausia šlapios arba drėgnos. Mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai išlieka daug kur provėžoti, slidūs, vietomis padengti šlapio ar prispausto sniego sluoksniu.

Vakarų Lietuvoje lietus, vietomis pereinantis į šlapdribą, Šiaulių apskrityje ir Kelmės rajonuose snygis, o kitur – be kritulių. Oro temperatūra nuo 3 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį numatomi krituliai, vietomis plikledis, rūkas, šerkšnas, silpna lijundra.

Vėjas pietvakarių, 7–12 m/s. Temperatūra siekia nuo 0 iki 5 laipsnių šalčio, vakarinėje šalies pusėje – nuo 1 iki 3 laipsnių šilumos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS