Kelininkai perspėja: eismo sąlygas šalyje sunkina provėžoti, sniegu padengti keliai | KaunoDiena.lt

KELININKAI PERSPĖJA: EISMO SĄLYGAS ŠALYJE SUNKINA PROVĖŽOTI, SNIEGU PADENGTI KELIAI

  • 3

Šiaurės ir šiaurės rytų Lietuvoje ketvirtadienio popietę magistralinių ir intensyviausių krašto kelių dangos šlapios, provėžotos, vietomis padengtos pažliugusiu sniegu, įspėja Automobilių kelių direkcija.

Vidurdienio duomenimis, mažesnio eismo intensyvumo krašto ir rajoniniai keliai padengti pažliugusio, prispausto, puraus sniego sluoksniu, kuris vietomis siekia iki 15 centimetrų.

Kitur šalyje pagrindinių kelių dangos šlapios, sausos, vakarų bei vidurio Lietuvoje vietomis provėžotos, o mažesnio eismo intensyvumo rajoniniai keliai padengti prispausto, puraus sniego sluoksniu, slidūs.

Šiaulių, Panevėžio ir Utenos apskrityse silpnai sninga, kitur šalyje be kritulių. Oro temperatūra siekia nuo 2 iki 7 laipsnių šalčio.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Skandinavijos

salys uzdaro kelius,jei jie netinkami eismui. Kol nebus nuvalyti iki tinkamumo.

Simas

Kiek daug žmonių bepročių,o senovės išmintis sako, su gamta nepakovosi, prieš mėnesį didžiausi potvyniai, dabar sniego didžiulis kiekis, vasarą mėnesį saulė kepino, viskas perdžiuvo, o jie vis kalba apie tarnybas. Praneša, kad daug snigs, tai sėdėkim namuose, kaip daro skandinavijos šalys, o ne verkim.

Eisma

sunkina tarnybu nedarbas,o ne gamta!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS