Kunigas: tie, kurie naudos galimybių pasą, nebus priimti į Viešpaties karalystę | KaunoDiena.lt

KUNIGAS: TIE, KURIE NAUDOS GALIMYBIŲ PASĄ, NEBUS PRIIMTI Į VIEŠPATIES KARALYSTĘ

  • 183

Kontroversiškais teiginiais apie skiepus ir koronaviruso pandemiją  pagarsėjęs kunigas Paulius Vaineikis ir toliau stebina savo kalbomis. Šįkart jis pasisakė apie galimybių pasus. Ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė teigia, kad tokių kalbų sunku klausytis. 

O Pakutuvėnų tikintieji turėjo išklausyti. Anot kunigo, galimybių pasas, kurį brolis Paulius dar vadina gyvulių pasu, buvo aprašytas Biblijos apokaliptinėje knygoje, praneša LNK.

„Apie jį yra rašoma apreiškime Jonui, 13 skyrius. Taip jau gavosi, kad tas pasas buvo priimtas būtent 13 dieną, rugsėjo mėnesį“, – šių metų lapkričio 21 dieną pasakytame pamoksle sakė kunigas.  A. Armonaitė, kuriai buvo parodytas šis pamokslo įrašas, patikslino, kad galimybių pasas buvo priimtas gegužės mėnesį. 

„Kaip apreiškime Jonui, kuriame kalbama apie Žvėries ženklą“, – tęsė kunigas.

„Šiaip tai kliedesiai“, – sako A. Armonaitė.

Galimybių pasą įdiegusi ministrė nesutinka, kad tai Biblijoje aprašytas Žvėries ženklas. „Aš iš tikrųjų nežinau, čia gal apie kokį serialą gerbiamas brolis šneka, bet ne apie pandemijos valdymą, – ji su tokiais pamokslais nesutinka. – Nemanau, kad tai yra Dievo mokymas. Čia yra kažkokie atskiri pamąstymai.“

Pranciškonas Paulius Vaineikis rengė ir maldos žygius po Kretingą, meldėsi, kad būtų nugalėta pandemija ir blogis. Brolis Paulius moko, kad tie, kurie paklus naudoti galimybių pasą, Žvėries ženklą, bus nepriimti į Viešpaties karalystę.

„Žinau, kad kai kurie yra išgąsdinti, kai kurie dėl įsitikinimo, esate paėmę, bet perspėju – būkite budrūs. Budėkite ir melskitės. Kad kai Kristus ateis, mes neliktume už Dangaus karalystės durų ir, kad Viešpats nepasakytų mums – eik šalin nuo manęs, nes aš tavęs nepažįstu“, – sakė kunigas.

Anot Sveikatos reikalų komiteto pirmininko Antano Matulo, tokius žodžius sunku komentuoti, nes tai paistalai.  Anot jo, geriau dvasininkai mokytų doros.

„Turėtų tas žmogus prisiimti irgi tam tikrą atsakomybę, ne vien tik kalbėti tai, kas jam galbūt šauna į galvą“, – teigė A. Matulas.

„Šio ženklo priėmimas visiškai negarantuoja nei vienam iš mūsų sveikatos, kurią deklaruoja šio pasaulio kunigaikštis per mūsų, sakom tuos, globalistus. Perspėju, mielieji, būkite budrūs, neimkite to ženklo“, – sakė kunigas.

„Skelbiu visoje Lietuvoje, visoje Europos Sąjungoje, visame pasaulyje nepaprastąją padėtį“, – pridūrė brolis Paulius.

Teisininkė ir teologė Agnė Širinskienė teigė, kad jis kalba apie tam tikrą simboliką. Ji sakė, kad sveikatos apsaugos ministras turėjo pasitarti su bažnyčių lyderiais. „Ir ne tik katalikų. Mes turime ir gausias liuteronų, ir stačiatikių, sentikių bendruomenes. Ir su jais šnekėtis dėl vakcinacijos skatinimo“, – sakė A. Širinskienė. 

Brolis Paulius yra ne pirmas nesiskiepyti raginantis dvasiškasis tėvas. Viešvilės kunigas Kęstutis Pajaujis tikinčiuosius mokė neįsileisti Velnio. 

Arkivyskupas Gintaras Grušas yra sakęs, kad kunigai, pasisakantys prieš skiepus, išsako asmeninę, o ne bažnyčios poziciją. Daugiau dvasininkų skiepytis ragina, tarkim, brolis Julius Sasnauskas. 

„Mes nei vienas šiame pasaulyje negalėtume būti, gimti, užaugti, įgyti žinių, pasveikti, įveikti sunkumų, jeigu kas nors šalia mūsų neparodytų mums meilės ir dėl to vakcinavimo, skiepų, klausimas yra artimo meilės reikalas“, – sakė J. Sasnauskas.

Popiežius taip pat sako, kad skiepai nuo COVID-19 rodo meilę artimui. 

Primename, kad Pakutuvėnų parapijos mišios išgarsėjo ir praėjusių metų pabaigoje. Tada brolis Paulius pasisakė prieš LGBT žmones ir juos pavadino iškrypėliais. Po šių mišių iš Kretingos Pranciškonų gimnazijos kapeliono pareigų jis buvo atleistas.

Jis taip pat ragino neleisti skiepyti vaikų ir jaunimo, teigė neva matęs nuo skiepų mirusius vaikus bei ragino priešintis „masinei valdžios beprotybei“.

 

 

 

 

GALERIJA

  • Paulius Vaineikis
Rašyti komentarą
Komentarai (183)

Agnė

Man brolis Paulius labai patinka. Tiesa, tikėjimas, nepadlaižavimas.... žmogus didis jis

Būsimas ministras

Man klausimas kyla tiems kurie prieštarauja kunigui! Tipo jis ne medikas, bet Dulkys taip pat ne medikas? Jis statytinis, ką jam sakys tą ir jis kartos! Tai klausykim didesnio ' MEDIKO" kuris apie tai nieko nenusimano!!!

Ajatola Xomeinis

Kodėl vėl ES ir Izraelyje reikalaujamos kaukės?-todėl kad paskiepytas gali būti viruso pernešėjas ir užkrėsti kitus. Reikia laikytis dviejų metrų distancijos. Vėdinti patalpas kur yra žmonių srautai, o ne recirkuliuoti orą per kondicionierius.. Imunitetą stiprina vitaminas D ir vitaminas C. Vakcinos negydo, bet užneša į organizmą gyvsidabriu ar kitais nuodais susilpnintą užkratą. Bet visai kitokios yra Naujos RNR vakcinos-jos yra eksperimentinės ir versti jomis vakcinuotis tai daryti eksperimentus su žmonėm neprisiimant jokios atsakomybės ir nenumatant kompensacijų dėl "nenumatytų ligų ir mirčių". Nes šios vakcinos gali keisti DNR, tas pats ir dėl naujo Merk vaisto Molnupiraviras,- jis stabdo virusų dauginimąsi paveikdamas RNR, tai kokios garantijos kad jis nepaveiks žmogaus RNR?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS