Iš Lenkijos atvykusiems imuniteto neturintiems asmenims reikės testuotis ir izoliuotis | KaunoDiena.lt

IŠ LENKIJOS ATVYKUSIEMS IMUNITETO NETURINTIEMS ASMENIMS REIKĖS TESTUOTIS IR IZOLIUOTIS

  • 2

Iš Lenkijos atvykusiems imuniteto neturintiems asmenims nuo pirmadienio reikės testuotis ir izoliuotis, taip pat to prireiks ir atvykusiems iš Liuksemburgo.

Šios valstybės paveiktų šalių sąraše perkeltos į raudonąją zoną.

Iš raudonosios zonos atvykstantiems nepasiskiepijusiems ir nepersirgusiems asmenims ir toliau išlieka privalomas tyrimas prieš kelionę ir 10 dienų izoliacija atvykus.

Tuo metu Lichtenšteinas perkeltas iš raudonosios zonos į geltonąją. Malta nuo pirmadienio priskiriama nebe geltonajai, o žaliajai zonai. 

Atvykstantieji iš geltonosios zonos taip pat privalo atlikti tyrimą prieš kelionę ir 3-5 dieną jį pakartoti, tačiau jiems neprivaloma 10 dienų izoliacija.

Keliautojams, atvykstantiems iš žaliosios zonos, privaloma tik užpildyti Nacionalinio visuomenės sveikatos centro anketą (kaip ir atvykstantiems iš raudonos ir geltonosios zonos) bei atlikti COVID-19 tyrimą prieš kelionę.

Paveiktų šalių sąrašas yra atnaujinamas kiekvieną penktadienį ir įsigalioja artimiausią pirmadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Cirkas

tęsiasi....

4

Atrodo kad yra skirtumas, ar tu grįžai is kito kontinento, ar iš šalia stovinčio namo buto. Kokie dar kvaili tie žmogeliukai vyriausybėse. Visas pasaulis, tai vienas didelis kambaris kuriame gyvena visi Žemės žmonės

SUSIJUSIOS NAUJIENOS