LRT tiesioginio eterio metu nualpo R. Šimašius, suteikus pagalbą grįžo į laidą | KaunoDiena.lt

LRT TIESIOGINIO ETERIO METU NUALPO R. ŠIMAŠIUS, SUTEIKUS PAGALBĄ GRĮŽO Į LAIDĄ

  • 67

LRT televizijos tiesioginio eterio metu per agitacinę laidą dėl daugybinės pilietybės referendumo ketvirtadienį sunegalavo Laisvės partijos atstovas, buvęs sostinės meras Remigijus Šimašius.

Pasisakant Pasaulio lietuvių bendruomenės atstovei Daliai Henkei, nuo greta esančio pulto, prie kurio stovėjo R. Šimašius, pažiro dūžtančios vandens taurės šukės.

Laidą vedanti žurnalistė Nemira Pumprickaitė informavo, kad laida trumpam nutraukiama, sunegalavus R. Šimašiui.

Po pertraukėlės laidai grįžus į eterį N. Pumprickaitė informavo, kad buvusiam sostinės merui teikiama pagalba. Vėliau R. Šimašius grįžo į savo vietą ir tęsė dalyvavimą laidoje.

„Per 25 metų politinę karjerą visokių įvykių turėjau, bet tokio dar ne – tiesioginiame LRT eteryje, diskutuojant apie dvigubą pilietybę ir referendumą, sugebėjau nualpti. Jaučiausi šiandien apsinuodijęs kažkuo, bet neįvertinau rimčiau“, – po laidos feisbuke paskelbė R. Šimašius.

Jaučiausi šiandien apsinuodijęs kažkuo, bet neįvertinau rimčiau.

„Ačiū LRT komandai, kuri sureagavo ir padėjo, atsigavęs grįžau į eterį ir pratęsiau diskusijas dėl pilietybės. Atsiprašau, jei ką išgąsdinau – rekomenduoju prastai besijaučiant nežaisti su tiesioginiu eteriu“, – pridūrė politikas.

Referendumas dėl daugybinės pilietybės įteisinimo vyks gegužės 12 dieną kartu su prezidento rinkimų pirmuoju turu.

Buvęs Vilniaus meras, šiuo metu savivaldybės tarybos narys R. Šimašius buvo pasitraukęs iš aktyvios politikos, kai baigė dvi kadencijas trukusį vadovavimą Vilniui, tačiau į ją grįžo dalyvausiantis šiemet vyksiančiuose Europos Parlamento (EP) rinkimuose.

Vienas iš Laisvės partijos įkūrėjų R. Šimašius Vilniaus mero pareigas ėjo dvi kadencijas, 2015–2023 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (67)

kam

Kam nepasitaiko, nuovargis, itampa, pavasario avitaminoze, galu gale juk ir amzeeelis... o jei dar jauna zmona gelezine feministe, kovojanti amazone namuose, tai senukui viskas susideda

Gaila, kad

TIK apalpo, geriau būtų nusprogęs, kartu su visais tais žydglogalistų minions !!!

Aha

Jauna žmona reik turet stipria širdi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS