Mamai – viltinga žinutė iš dingusio sūnaus telefono: pareinu namo | KaunoDiena.lt

MAMAI – VILTINGA ŽINUTĖ IŠ DINGUSIO SŪNAUS TELEFONO: PAREINU NAMO

  • 42

Mažeikiškei mamai socialiniuose tinkluose paskelbus prašymą padėti rasti jos paauglį sūnų, kuris kovo 3 d. išėjo iš namų ir dar negrįžo, žmonės puolė į pagalbą.

Dešimtys tūkstančių pasidalijo mamos paskelbtų įrašu. Komentaruose po juo pasirodė informacija, kad sūnus pastebėtas leidžiantis laiką Šiauliuose.

Sekmadienį susisiekus su paauglio mama ji teigė, kad pastarasis dar negrįžęs, tačiau iš jo telefono atėjo žinutė: „Einu namo“.

Moters žiniomis, sūnų matė Šiauliuose su vyresniu draugu. „Kreipiausi į policiją, man pasakė pačiai ieškotis, važiuoti į Šiaulius. Gavau žinutę, bet galbūt meluoja vaikas. Kur ons eina? Būk geras, pareik namo. Gal draugai už jį parašė?“ – svarstė visokius variantus. O gal jis iš tiesų jau grįžo į Mažeikius. Tikėtina, autobusu.

Prašysiu pagalbos, kaip bendrauti su juo. Ačiū visiems nuoširdžiai, kad visi padedate ieškoti.

Mažeikiškė kalbėjo, kad sunku susikalbėti su sūnumi. Planuoja kreiptis pagalbos į socialines tarnybas. Guodėsi, kad tai ne pirmas kartas, kai tenka taip stipriai nerimauti dėl sūnaus. Kalbėjo apie pablogėjusią savo sveikatą.

„Kad tik grįžtų. Prašysiu pagalbos, kaip bendrauti su juo. Ačiū visiems nuoširdžiai, kad visi padedate ieškoti“, – susigraudino moteris.

Rašyti komentarą
Komentarai (42)

Rimas

Dabar vaikai tėvus auklėja. Nes jiems viskas galima

Pranašas

Gerb., Pastorius yra pasakęs-Vaikai ateina ir išeina į savo gyvenimą. Dievo įstatymas-Gerbk savo tėvą ir motiną. Yra gerų supratingų vaikų bet yra ir gyvačių,bet motinai vaikas yra vaikas.

Remigijus

Reiktu gerai prilupti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS