Melagių dieną – ir pokštas apie (neį)tikėtiną ministrą M. Saakašvilį | KaunoDiena.lt

MELAGIŲ DIENĄ – IR POKŠTAS APIE (NEĮ)TIKĖTINĄ MINISTRĄ M. SAAKAŠVILĮ

  • 2

Buvęs Gruzijos Michailas Saakašvilis taps Lietuvos vidaus reikalų ministru, o Nacionalinėje žemės tarnyboje sprendimus priiminės superkompiuteris. Tokiais pokštais Melagių dieną žurnalistus ir visuomenę mėgino „apgauti“ politikai ir valstybės institucijos.

Apie šiuo metu Ukrainoje dirbančio M.Saakašvilio persikėlimą į Vilnių prieš aštuntą valandą ryto paskelbė „Tvarkos ir teisingumo“ partija. Prabėgus valandai po susitikimo su premjeru apie tai žurnalistams Vyriausybėje prakalbo ir partijos lyderis Rolandas Paksas.

Netrukus Vilniaus savivaldybė paskelbė pranešimą, kad sostinės vadovas Remigijus Šimašius „atsisako Vilniaus miesto mero kėdės“. Socialiniame tinkle „Facebook“ meras įkėlė kėdės nuotrauką, ant kurios išsiuvinėtas Vilniaus miesto herbas, su specialiais patogiais atlošais kaklui ir rankoms.

Apgauti žiniasklaidą pamėgino Muitinės departamentas, pranešęs, kad vasarą netikrins nakties metu per sieną su Baltarusija ir Rusijos Karaliaučiaus kraštu vežamų prekių. Nacionalinės žemės tarnyba savo ruožtu pranešė apie superkompiuterį, kuris ne tik priiminės „nešališkus ir objektyvius sprendimus“, bet ir savarankiškai atliks teritorijų apžvalgą.

Balandžio 1-osios nepraleido ir prekybininkai – viešųjų ryšių agentūra paskelbė, kad portalas Grupinis.lt gavo teisę platinti indulgencijas internetu tiems, kurie neturi galimybės nuvykti į Vatikaną.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ojojoi

Pokštai pokštais, bet ant mūsų stebuklų šalelės dar ir ne tokie juokai visai nejuokinga teisybe patampa, ir ne tik balandžio pirmąją...

taigi,

daktareli,man nestovi,ka daryt? Nenuleisk ranku,gal susitvarkys.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS