Miesto aikštę papuošė spalvota padėka pedagogams | KaunoDiena.lt

MIESTO AIKŠTĘ PAPUOŠĖ SPALVOTA PADĖKA PEDAGOGAMS

Tarptautinę vaikų gynimo dieną šiauliečiai šiais metais švęsti pradėjo anksčiau – sekmadienį, paskutinę pavasario dieną. Prisikėlimo aikštėje įvyko Šiaulių kultūros centro organizuota akcija, kurios metu vaikai, jaunimas ir jų tėveliai miesto aikštę papuošė piešiniais, tapusiais spalvota padėka Mokytojams.

Saulėtą pavasario dieną šiauliečius subūrė padėkos akcija „Didelis spalvotas AČIŪ“, kurios tikslas – pasidžiaugti Šiauliuose augančiais vaikais bei jaunuoliais ir padėkoti visiems pedagogams: darželio auklėtojams, mokytojams bei jų padėjėjams, padėjusiems sunkiu karantino laikotarpiu sėkmingai vykdyti nuotolinį ugdymąsi.

Dėl karantino apribojimų į aikštę vienu metu buvo įleidžiamas tik ribotas žmonių skaičius, tačiau tai akcijos dalyviams nesutrukdė smagiai ir kūrybiškai praleisti laiko. Akcijoje dalyvavo apie 200 dalyvių, kurie pagal iš anksto suderintą grafiką miesto aikštę papuošė piešiniais, jų – daugiau nei 90. Visi akcijos dalyviai, kaip nurodoma Šiaulių kultūros centro pranešime, buvo apdovanoti saldžiomis dovanėlėmis ir balionais.

Šventės metu susirinkusius pasveikino Šiaulių miesto mero pavaduotojas Domas Griškevičius, o šventinę atmosferą kūrė Šiaulių pučiamųjų orkestras.

Visi renginio metu nupiešti piešiniai bus paskelbti pirmadienį Šiaulių kultūros centro „Facebook“ paskyroje, kur vyks piešinių konkursas.

Už labiausiai patikusius piešinius bus galima balsuoti iki birželio 1 d. 24 val. Daugiausiai „patinka“ paspaudimų surinkusių nuotraukų autoriai bus apdovanoti prizais.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

NESUTINKU

NESUTINKU. Pedagogai turi dėkoti tėvams. Baikite marazmus. Ką mokytojai sakė?? paprašykite tėvelių ir padės. Teko girdėti nevieną pamoką. Buvo tokių kurie bėgo nuo vaikų klausimų, skubėdami baigti pamoką, o realiai neišaiškinę teorijos užduodavo praktinius uždavinius

SUSIJUSIOS NAUJIENOS